Delftechniek biedt diverse mogelijkheden om uw artikelen te betalen. Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden.

Op rekening - bestaande klant

Bestaande klanten van Delftechniek hebben standaard de keuze om op rekening te kopen bij het afrekenen.

Op rekening - nieuwe klant

Mogelijk in aanmerking voor het plaatsen van bestellingen op rekening. Op basis van het bedrag en het KvK-nummer doen wij een creditcheck. Bij een positieve credit check is het mogelijk om op rekening te kopen.

In onze vestigingen

Haalt u uw bestelling op bij een van onze vestigingen? U kunt uw producten hier contant afrekenen of per pin betalen. Alle vestigingen zijn voorzien van een pinapparaat.

Bij bezorging

Indien wij uw bestelling komen bezorgen, kunt u contant afrekenen. Belangrijk is wel dat u gepast betaalt of van tevoren aangeeft hoeveel wisselgeld de bezorger dient mee te nemen.

iDeal

Een online bestelling kunt u betalen via uw eigen bankomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling wordt u doorgeleid naar onze payment provider Pay.nl, waar de betaalopdracht, beveiligd, voor u klaar staat. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald. De betaling met IDEAL is gratis, makkelijk en snel in gebruik.

Afterpay

AfterPay voert het betaalproces achteraf uit. U ontvangt per e-mail een digitale factuur van AfterPay om uw bestelling te betalen. Bij de eerste betaling via Afterpay kunt u maximaal € 250,- betalen. Bent u al bekend bij Afterpay, dan kunt u een bedrag tot € 500,- betalen via Afterpay. AfterPay voert een gegevenscontrole uit voordat uw betalingsverzoek wordt geautoriseerd. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht uw verzoek tot betaling met Afterpay onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling uiteraard betalen met een andere betaalmethode. Heeft u vragen? Wij verwijzen u graag naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Creditcard

Wij accepteren creditcards van Visa, Mastercard en American Express.

Bankoverschrijving

Wilt u de bestelling betalen per bank? Onze bankgegevens zijn:

  • IBAN: NL 35 RABO 03.130.851.61
  • SWIFT: RABO NL 2U
  • Ten name van: Groothandel Delftechniek BV te Delfzijl.

Vermeld bij de bankoverschrijving altijd het factuur- en/of ordernummer.

Bezig met laden...