Eenvoudig bestellen via een App?

Eenvoudig bestellen via een App?

Bestellen via een app
Bij Delftechniek kun je ook gebruik maken van Bartrack. Dit is een platform waarbij verschillende bedrijven zijn aangesloten en je gemakkelijk jouw benodigde artikelen besteld. Dit is een eenvoudige en snelle manier van bestellingen plaatsen voor je onderneming.  

Het bestellen van voorraad kan veel tijd in beslag nemen. Wij zoeken altijd naar handige oplossingen om het nog makkelijker te maken voor onze klanten. Artikelen bestellen en voorraad bijhouden via een app op je telefoon of tablet maakt dit proces overzichtelijker. 

App openen, barcode scannen en bestellen!

Met deze app kun je zelf voorraadlocaties inzichtelijk maken en barcodes uitprinten. Het is efficiënt en het verlaagt kosten. 
Onze vertegenwoordigers of verkopers kunnen je hierover een uitgebreidere toelichting geven. Wij kunnen ook afstemmen welke artikelen relevant zijn en frequent  worden besteld. 

Bartrack heeft geen ingewikkelde implementatie nodig. Het is een app die te gebruiken is op de meeste smartphones en tablets.  

Wil je meer informatie over Bartrack of aanmelden?
Bestellingen die je via bartrack plaatst worden bij ons automatisch ingelezen en worden hierdoor snel verwerkt. 

Wil je weten wat Delftechniek voor je kan betekenen, neem dan contact op met je vertegenwoordiger. Of bel met Dennis op 06-29057245

Bezig met laden...