Van Fast Fashion naar Circulaire Ambities! Delftechniek doet het:

Van Fast Fashion naar Circulaire Ambities! Delftechniek doet het:

Van Fast Fashion naar Circulaire Ambities! Delftechniek doet het:

Jouw afgeschreven werkkleding wordt bij Delftechniek een nieuwe rugzak

Samen met jouw hulp kunnen we verder verduurzamen door jouw oude werkkleding nieuw leven in te blazen tot een nieuwe rugzak, laptophoes, schoudertas, kinderkleding of mondkapjes. Nieuwsgierig hoe jij samen met Delftechniek jouw steentje bij kunt dragen? Lees dan snel verder…

 

Wat doet Delftechniek?

We verkopen werkkleding, maar denken ook na over het momentum dat afgeschreven werkkleding normaliter de container in gaat. Een belangrijk onderwerp voor Delftechniek, waar we graag een stap verder gaan in de oplossing voor een wereldwijd probleem. We zijn ons welbewust van onze verantwoordelijkheid in het voorkomen en terugdringen van de negatieve effecten van onze bedrijfsprocessen op onze omgeving en we leveren daarom graag een actieve bijdrage aan een circulaire economie. Delftechniek is een proactieve en innoverende partner en samen met jou maken we het verschil. Hoe?

 

Maximaal recyclen

Heb jij al een limited edition van Vanhulley? Dit Groningse naaiatelier maakt in samenwerking met Delftechniek fantastische producten van jouw afgeschreven werkkleding met nog een heel (tweede) leven voor zich. Denk aan laptophoezen, laptoptassen, rugzakken, schoudertassen, kinderkleding of mondkapjes. Bovendien worden de producten gemaakt door mannen en vrouwen met een achterstand in onze maatschappij, die door een leertraject betere toekomstperspectieven krijgen op betaald werk.

Circulair retourneren

Delftechniek biedt tevens kosteloos de mogelijkheid om afgeschreven werkkleding en schoeisel te retourneren. Wij plaatsen een inzamelpunt en jij bepaalt wanneer onze bezorger kosteloos het inzamelpunt komt legen. De ingezamelde kleding die niet gebruikt wordt voor jouw Vanhulley producten op maat, wordt verwerkt door onze samenwerkingspartners, waarmee grondstoffen uit deze producten kunnen worden hergebruikt. Het doel van Delftechniek? Zo maximaal mogelijk recyclen.

Herstelservice

Weggooien of recyclen zijn de laatste stappen in het ‘eindpunt’ van werkkleding en schoeisel. Voor die tijd is herstel wellicht altijd nog een goede optie. Binnen Delftechniek bieden wij jou onze eigen herstelservice aan, die reparaties binnen 7 werkdagen realiseert. Hiermee kun jij de levensduur van jouw werkkleding zeker met 10 procent verlengen en maken wij samen met jou de juiste afweging tussen de herstelkosten en de milieuwinst dat het herstel oplevert.

 

Wat kun jij samen met Delftechniek doen?

·         Rits stuk of uit de broek gescheurd? Kom langs bij Delftechniek en verleng de levensduur van jouw werkkleding met onze herstelservice.

·         Laat Vanhulley producten op maat maken via Delftechniek. Inspiratie nodig? www.delftechniek.nl/vanhulley

·         Laat in jouw bedrijf kosteloos een inzamelpunt plaatsen voor afgeschreven werkkleding en schoeisel. Delftechniek leegt na een seintje van jouw kant kosteloos het inzamelpunt. Link: naar op de website inzamelpunt aanvragen

·         Lever jouw afgeschreven werkkleding in bij Delftechniek en draag bij aan een circulaire en betere wereld. Delftechniek voelt zich verantwoordelijk en stelt graag samen met jou duurzaamheidsdoelen: www.delftechniek.nl/MVO

 

Uitzending gemist?

Heb je onlangs de aflevering van ‘De Prijsknaller’ op NPO 3 gemist? Confronterende beelden die duidelijk uitleggen hoe het niet moet en hoe de kledingindustrie verantwoordelijkheid moet nemen, tegen fast fashion. Delftechniek doet dat! Kijk hier de aflevering terug en kom samen met ons in actie.

Bezig met laden...