Sorteer op:
Kelfort Kokomoband Zwart

Vanaf

Kelfort Kelfort Dekkleed Blauw

Vanaf

Kelfort Kelfort Afdekfolie zwart 600cmx50m
Kelfort Dekkleed kelfort oranje 8X10MTR
Kelfort Kokomoband zwart kelfort 20X4mm 8 m
Kelfort Kokomoband zwart kelfort 10X3MM 10 MTR
Kelfort Bouwfolie Transparant 30 Mux600Cm - 50Mtr
Kelfort Handwikkelfolie Transparant 300M
Kelfort Kokomoband Zwart Kelfort 15X4mm 8 m / 2 ROL
- Isolatieband denso rol a 15 m 50MM BR S10 DEN
- Isolatieband denso rol a 15 m 50MM AS40 PLUS

Bouwproducten

Met onze diverse bouwproducten heeft u een oplossing voor veilig en netjes werken op de bouwplaats. Bestel bijvoorbeeld dekkleden, beschermfolies en bouwfolies om producten en andere objecten te beschermen tijdens de werkzaamheden. Ze bieden bescherming tegen stof, vocht, maar kunnen ook worden ingezet voor isolerende doeleinden of als brandwerende maatregel. Niet alleen voor professionals in de bouw zijn deze producten van belang, ook wanneer u als handige doe-het-zelver thuis bezig bent met een klus, zijn bouwproducten essentieel. In alle gevallen kunt u bij ons rekenen op de hoogste kwaliteit!

Folies, banden en andere bekende bouwproducten

Uiteraard kunt u bij Delftechniek terecht voor alle soorten bouwproducten, zoals folies. Zo hebben wij bouwfolie, afdekfolie, isolatiefolie en handwikkelfolie. Maar ook diverse soorten (brandwerende) dekkleden, isolatiebanden en de bekende kokomobanden vindt u in ons online assortiment. Naast deze producten voor de bouwplaats, kunt u ook direct voordelig andere artikelen bestellen die u nodig heeft, zoals ijzerwaren. Net als bij onze bouwproducten, bestelt u deze voordelig online en krijgt u ze snel geleverd op de plek waar u ze nodig heeft.

Koop uw bouwproducten voordelig online bij Delftechniek!

Wilt u nieuwe voordelig nieuwe bouwproducten kopen? Dan doet u dat natuurlijk online bij Delftechniek. In ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor het veilig en comfortabel werken op de werkvloer, en voor de bescherming van de ruimte waar u werkzaam bent. En voor het schoon achterlaten van de werkplek, vindt u in onze categorie reinigingstechniek alle producten voor het reinigen na het gebruik van de bouwproducten. Bestel deze dan ook met dezelfde voordelen mee!

Bezig met laden...