Sorteer op:
Pagina

Hang- en sluitwerk

Onder de categorie hang- en sluitwerk vindt u alles wat te maken heeft met het beveiligen, afsluiten en ophangen in en om een woning of bedrijf. Zoals de naam al aangeeft, bestaat deze categorie uit producten die voornamelijk worden gebruikt om op te hangen of (af) te sluiten. In de meeste gevallen wordt het gemaakt van een stevige metaalsoort, zoals roestvrij of verzinkt staal, koper en messing. Daardoor is de levensduur hoog en bent u verzekerd van een veilige ophanging of afsluiting. Bij u vindt u verschillende soorten sloten en beslag voor deuren, ramen en meubels, maar ook voor diverse dragers en houders vindt u in ons assortiment met hang- en sluitwerk altijd wat u nodig heeft.

Sloten, beslag en andere soorten hang- en sluitwerk

Wanneer u op zoek bent naar sloten en beslag voor deuren en ramen, en alle andere soorten hang- en sluitwerk, vindt u bij Delftechniek altijd wat u nodig heeft. Met bekende merken als Nemef, AXA en Lips heeft u bovendien de garantie dat u kunt vertrouwen op de beste kwaliteit. Zo zijn de sloten van deze producenten voorzien van de belangrijkste keurmerken. Ook het beslag in ons assortiment is van hoge kwaliteit, en u vindt het voor zowel de deuren, ramen en meubels als kasten. Wat voor hang- en sluitwerk of andere ijzerwaren u ook nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u het snel en voordelig in huis heeft.

Bestel nieuw hang- en sluitwerk voordelig bij Delftechniek!

Wilt u nieuw hang- en sluitwerk kopen, zonder daarvoor de hoofdprijs te moeten betalen? Bij ons heeft u de keuze uit deze en alle andere producten van de beste merken, maar dan extra voordelig. Of het nu gaat om een nieuw slot voor uw voordeur of een drager voor boeken aan de muur. Bestelt u het nieuwe hang- en sluitwerk en gaat u het direct monteren? Vergeet dan ook niet direct de juiste gereedschappen mee te bestellen. U profiteert dan namelijk van dezelfde lage prijzen en razendsnelle verzending! 

Bezig met laden...