Sorteer op:
Afwasbarehandbescherming Pr 88 1000 Ml
Stoko Vochtinbrengende Gel Stokolan Light Gel 100ml LIGHT GEL 100ML
Stoko Stokoderm Aqua Sensitive 24666 24666
Stoko Stokoderm Sun Protect 50 Pure Spc100ml SPC100ML
Stoko Stokolan Sensitive Pure Ssp100ml SSP100ML
Stoko Stokolan Hand & Body Sbl100ml SBL100ML
Deb Stokolan Light Pure Res1l RES1L
Stoko Stokoderm Foot Care Sfc100ml SFC100ML
Dreumex Natural Care Verzorgende Creme Dreumex 30017 30017
Dreumex Universal Protect Dreumex Barrier Cream 250ml 250ML
Stoko Stokoderm Sun Protect 50 Pure Spc1L
Huidbescherming shop

Huidbescherming

Wanneer u aan het werk bent komt u in aanraking met verschillende stoffen en materialen. Uw huid heeft daar onder te lijden doordat deze wordt vervuild of zelfs beschadigd raakt. Ook kan het lastig zijn om vervuiling van de huid te verwijderen wanneer u niet de juiste huidbeschermingsmiddelen op uw huid heeft aangebracht. Bij Delftechniek hebben we daarom verschillende producten voor bescherming van de huid die u hier bij helpen. Door uw huid te beschermen kunt u deze in een goede conditie houden en uw werkzaamheden daardoor beter verrichten.

 

Zo beschermt u uw huid op de juiste manier

Voordat u begint met het beschermen van uw huid is het belangrijk deze vooraf goed te reinigen. Hiervoor gebruikt u een goede zeep. Een van de meest voorkomende methoden om de huid vervolgens te beschermen is het gebruik van speciale, beschermende crèmes. Crèmes dienen als een beschermingslaag. Deze laag zorgt voor een ondoordringbare barrière die schadelijke of irriterende stoffen zoals olie, vet of lijm weerhoudt om de huid binnen te dringen. Overigens zorgt dit niet alleen voor bescherming, maar ook voor een eenvoudige reiniging ná het werk, wanneer deze eenmaal in aanraking zijn geweest met de stof waartegen u zichzelf heeft beschermd.

 

Het belang van het behoud van gezonde werkhanden

Wanneer u met uw handen werkt, is het belangrijk om gezonde handen te hebben en te houden. Veel van onze crèmes helpen dan ook om het natuurlijke herstelproces van de huid te bevorderen. Dit resulteert in een soepele en stevige huid, zelfs na blootstelling aan schadelijke stoffen. Het gebruik van onze beschermende crèmes en sprays is eenvoudig en effectief. Na het werk is het raadzaam om de crème op schone handen aan te brengen, waardoor zowel de aangedane als de gezonde huid wordt verzorgd. Met een beschermend en een versterkend effect, zijn deze producten een belangrijke toevoeging voor uw huid.

 

Huidbescherming kopen bij Delftechniek

Kortom, door gebruik te maken van beschermende crèmes en sprays van Delftechniek, kunt u niet alleen uw huid beschermen tegen schadelijke invloeden, maar maakt u het ook gemakkelijker om uw huid schoon te maken. Verder zorgt u voor het behoud van een gezonde huid. Bij Delftechniek hebben we een selectie gemaakt van doeltreffende middelen van hoge kwaliteit om hiervoor te zorgen. Zo hebben we verschillende merken als Dreumex en Stoko, ieder product met een eigen specialiteit. U doet er goed aan om vóór u een middel koopt, te informeren welk middel het beste aansluit bij het doel waarvoor u het gebruikt. Zodoende zorgt u het beste voor uw huid en houdt u deze in goede staat, om uw werkzaamheden succesvol te kunnen blijven verrichten.

Bezig met laden...