Oogspoelflessen

Sorteer op:
Oogspoelflessen kopen? Bestel online bij Delftechniek!

Oogspoelflessen

Uw ogen zijn kwetsbare waarnemingsorganen. Zodra zij onbedoeld in aanraking komen met irriterende stoffen of materialen, moet er snel gehandeld worden. Als uw bedrijfstak een verhoogd risico heeft voor dergelijke incidenten, komen de oogspoelflessen van Delftechniek goed van pas! Bij aanraking met zouten, zuren en chemicaliën is het absoluut noodzakelijk om deze met behulp van een oogdouche weg te spoelen. Wilt u goed op zicht beperkende en beschadigende ongevallen voorbereid zijn? Bestel dan uw oogspoelflessen online!

 

Oogspoelflessen Sanaplast

Oogdouches die snel hun werk doen en daardoor heel betrouwbaar zijn, vindt u in de oogspoelflessen van Sanaplast. Deze douches bevatten een Sodium Chloride vloeistof die speciaal is ontwikkeld om stoffen uit het oog te verwijderen en deze zodoende te beschermen tegen blijvend letsel. Dankzij de ergonomisch gevormde spoelkoppen zijn de spoelflessen eenvoudig en handig in gebruik. Voorkom ongelukken door uw werknemers betrouwbare veiligheidsbrillen te laten dragen. Mocht er toch nog iets voorvallen, zorg dan dat de oogspoelflessen van Sanaplast binnen handbereik zijn.

 

Oogspoelflessen wandhouder

Het moet voor al uw personeel eenvoudig zijn om hulpmiddelen bij ongevallen direct te kunnen vinden. Dat maakt een oogspoelflessen wandhouder onmisbaar. Het beste monteert u deze op een centrale en toegankelijke plek, bijvoorbeeld naast de houder van uw verbanddoos. Zorg er bovendien voor dat iedereen op uw werkvloer weet waar hij of zij deze cruciale onderdelen kan vinden. Om te voorkomen dat belangrijke voorzorgsmaatregelen rondslingeren of juist onvindbaar zijn, bestelt u uw oogspoelflessen wandhouder bij Delftechniek!