Sorteer op:
Ansell Huishoudhandschoen Geel Bestellijst

Vanaf

Ansell Hs Hylite 47-402 Blauw Met Manchet Bestellijst

Vanaf

. R2 Original Rugged Rigger Winter 86718 WEst Chester Size Bestellijst

Vanaf

SIP Zaaghandschoen Groen Bestellijst

Vanaf

Kelfort Handschoenen Winter Kelfort Kel-grip Mt.xxl KEL-GRIP MT.XXL
ATG Compressor Cm 405/10/100d 26815 26815
Ansell Handschoen AlphaTec 58-535B MT11
Weldas Werkhandschoen Veiligheidskleuren Maat L
Ansell Werkhandschoenen AlphaTec 58-535B Groen Maat 8
Oxxa®  51-170 X-Nitrile-Lite Geel Maat 9
CMT Nitril Handschoenen Blauw Maat M 100 Paar
CMT Nitril Handschoenen Blauw Maat XL 100 Paar
CMT Nitril Handschoenen Blauw Maat L 100 Paar
Ansell Handschoen Alphatec Antriciet/Groen Nitril Coating 58-535B Maat 10
Colad Disposable Nitril Handschoenen Zwart 60 stuks Maat XL
Oxxa OXXA Handschoen X-Pro-Flex 51-290 Maat 7
- Nitril handschoenen MAPA - Blauw Maat L
Oxxa Werkhandschoen Worker 11-297 - maat 9
Showa Veiligheidshandschoen 377 - Maat XL
Showa Werkhandschoen 377 - Maat L

Artikelnummer: WIL00115

UVEX Werkhandschoen Uvex Unipur 6631 - Maat 9
Weldas Werkhandschoen Weldas - Maat 2XL
ATG Nitril MaxiFlex® Endurance 34-847 Werkhandschoenen Maat 9
Majestic Latex Werkhandschoenen GP-0 Electro 1000V Maat 10
Werkhandschoenen | Veiligheid in de vingers! | Delftechniek

Werkhandschoenen

Als u uw werk eenmaal goed in de vingers heeft, wilt u uw handen uiteraard zo goed mogelijk beschermen. Daarvoor komen genormeerde werkhandschoenen goed van pas. Kies uit diverse materialen en modellen in ons ruime assortiment. Zo kunt u uw uitrusting perfect aanpassen op uw specifieke werkzaamheden. Bestel werkhandschoenen van SafeWorker, Showa, Ansell en vele andere merken bij Delftechniek. Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

 

Werkhandschoenen disposable

Sommige beschermingsmiddelen gebruikt u maar één keer. Dat geldt bijvoorbeeld voor onze werkhandschoenen die als disposable (wegwerp)worden bestempeld. U kunt kiezen uit varianten van latex, nitril en polyester. Modellen van dit laatste materiaal worden veelal gebruikt door dierenartsen. Latex exemplaren vinden vaak hun toepassing door medici en voldoen bovendien aan de food norm. Tot slot bieden nitril werkhandschoenen met het disposable kenmerk extra grip en zijn tweezijdig draagbaar. Ze voorkomen de nare effecten van een latexallergie en zijn ideaal voor de autoindustrie.

 

Werkhandschoenen leer

U zit goed bij Delftechniek als u naar hoge kwaliteit werkhandschoenen van leer op zoek bent. Onder andere modellen die bestemd zijn voor gebruik bij laswerkzaamheden (EN407) bestelt u bij ons. Ejendals, Weldsafe en M-Safe is slechts een handjevol van de grote namen die u in ons uitgebreide aanbod tegenkomt. Ook voor de bescherming van uw ogen hoeft u niet verder te zoeken. Bekijk hiervoor onze grote collectie veiligheidsbrillen, die u eenvoudig met uw werkhandschoenen van leer kunt meebestellen.

 

Werkhandschoenen chemisch bestendig

Neem geen enkel risico en gebruik bij het hanteren van gevaarlijke goederen werkhandschoenen die chemisch bestendig zijn! U heeft bij Delftechniek onder andere de keuze uit olie- en vetbestendige pvc gecoate modellen die aan de EN 420, EN 388 (4121) en EN 374 normen voldoen. Op onze website staat uitgebreid beschreven waarvoor onze beschermingsmiddelen kunnen worden toegepast. Ook beschermmouwen zijn bij ons volop aanwezig. Bestel ze samen met onze werkhandschoenen die chemisch bestendig zijn voor optimale veiligheid op de werkvloer.

 

Delftechniek Werkhandschoenen groothandel

Om ieder risico in uw vak voor te zijn, kijkt u in het uitgebreide assortiment van Delftechniek. Onze werkhandschoenen groothandel is zeer toereikend om uw handen en armen volledig te beschermen tegen hitte, kou en andere kwetsuren (EN 407, EN 511 en EN 388) . Ook uw longen blijven volledig intact als u onze ademhalingsbescherming toepast. Bovendien wilt u natuurlijk dat uw voeten goed beschermd worden en dat u comfortabel kunt lopen tijdens uw werkzaamheden. Daarom vindt u de beste werkschoenen bij Delftechniek! De werkhandschoenen uit onze groothandel kunt u eenvoudig samen met ons hoogwaardige schoeisel aanschaffen.

Bezig met laden...