Sorteer op:
Ejendals MIG Lashandschoen Tegera 19 Maat 10
Lashandschoen Mig 126 Maat 10

Artikelnummer: 237658

Oxxa® Lashandschoen Splitleder Grijs Kap 8cm
Lashandschoenen Goat Skin 10-1009 XL
Oxxa® Lashandschoen Splitleder Split Kevlar
. Lashandschoen Mig Tegera 19 mt 11
Weldas Lashandschoen Tig 10-1003 XL
Weldas Softouch Tig Lashandschoenen - 10-1003

Vanaf

. Lashandschoen Van Rood Splitleder 15312220
. Spiderhand Lashandschoenen

Vanaf

Weldas Lashandschoenen 10-2000 Xxl 10-2000 XXL
Rhino Lashandschoen Ergo TIG Rhino Maat 10
Sacobel Sacobel Lashandschoenen Wit 5 Vinger 3210
Weldas Lashandschoenen 10-2178 Large 10-2178 LARGE
Lashandschoenen shop

Lashandschoenen

Bij het lassen zijn lashandschoenen onmisbaar, want ze zorgen ervoor dat uw handen goed beschermd zijn bij laswerkzaamheden. Dat is niet voor niets, want wanneer u aan het lassen bent, komen hier zeer hoge temperaturen bij kijken. Heeft u bijvoorbeeld een metalen voorwerp vast, dan zal dit door het aanbrengen van een las zeer heet worden. Om te voorkomen dat u uw vingers en andere delen van uw handen verbrandt, zijn handschoenen voor lassen dan een goede uitkomst. Deze zijn namelijk specifiek ontwikkeld om uw handen en uw onderarmen te beschermen. Dat doen ze niet alleen tegen de grote hitte die ontstaat door het voorwerp dat u last. Ook rondvliegende metalen deeltjes, vonken en lasspatten worden efficiënt geweerd. Deze zijn namelijk ook zeer heet, en kunnen snel op uw handen en armen terechtkomen. Voor lassers zijn lashandschoenen en andere vormen van lasbescherming dan ook absoluut noodzakelijk.

Waarom moet u een lashandschoen dragen?

Het dragen van lashandschoenen is erg belangrijk, omdat het ervoor zorgt dat u veilig en zonder problemen kunt lassen. Deze handschoenen beschermen uw handen namelijk optimaal tegen hoge temperaturen en wegschietende hete deeltjes. Tegelijkertijd zijn ze erg soepel, zodat u ook kleine voorwerpen makkelijk vast kunt pakken. Zo kunt u niet alleen lassen zonder kans op brandwonden, maar heeft u ook voldoende bewegingsvrijheid voor uw vingers. Lashandschoenen worden dan ook veel gebruikt door professionele lassers in de bouwsector, maar ook doe-het-zelvers zullen er gebruik van maken.

Weldas lashandschoenen en andere merken

Voor de bekende Weldas lashandschoenen en andere merken, kunt u uiteraard bij ons terecht. U heeft daarbij de keuze uit een lashandschoen in verschillende kleuren en maten, van de hoogste kwaliteit. Verder hebben wij diverse andere soorten lasapparatuur verkrijgbaar, zodat u met één bestelling direct alle noodzakelijke producten thuisbezorgd krijgt om te kunnen lassen. Of het nu gaat om Weldas lashandschoenen of andere merken, bij ons kunt u rekenen op vaste lage prijzen én een snelle verzending!

Waar kunt u lashandschoenen kopen?

Nieuwe lashandschoenen kunt u tegenwoordig makkelijk en snel online kopen. Bij Delftechniek bijvoorbeeld vind u een groot assortiment met handschoenen die speciaal zijn ontwikkeld voor lassers. Over het algemeen worden deze artikelen gemaakt van leer, en u heeft de keuze uit verschillende kwaliteitsklassen. Naast een goede lashandschoen kunt u dan ook gelijk beschermende laskleding bestellen, en andere noodzakelijke toebehoren.

Bezig met laden...