Sorteer op:
Fristads Amerikaanse Overall 1555 Stfp

Vanaf

Fristads Amerikaanse Overall 1555 Stfp

Vanaf

Fristads Amerikaanse Overall 1555 Stfp

Vanaf

Fristads Amerikaanse Overall 1555 Stfp

Vanaf

Fristads Amerikaanse Overall 1555 Stfp

Vanaf

Fristads Amerikaanse Overall 1555 Stfp

Vanaf

Fristads Amerikaanse Overall 1555 Stfp

Vanaf

Fristads Amerikaanse Overall 41 PS25

Vanaf

Fristads Icon Light Amerikaanse Overall 81 P154

Vanaf

Fristads Amerikaanse Overall 51 Fas

Vanaf

Havep Amerikaanse Overall 4-safety 2726 Marineblauw

Vanaf

Havep Amerikaanse Overall 4-Safety 2560 Marineblauw

Vanaf

Havep Amerikaanse Overall 5safety 2151 Marineblauw

Vanaf

Havep Amerikaanse overall basic Oranje

Vanaf

Havep Amerikaanse overall 5safety Korenblauw

Vanaf

Dassy Profesional Workwear Bretelbroek Met Kniezakken - Versailles

Vanaf

Snickers Bodybroek Duratwill + Holsterp

Vanaf

Mascot Amerikaanse Overall Leipzig Zwart/donkerantraciet

Vanaf

Portwest Schilders Amerikaanse Overall White

Vanaf

Mascot Amerikaanse Overall Augsburg Lichtkhaki/zwart

Vanaf

Mascot Amerikaanse Overall Augsburg Donkerantraciet/zwart

Vanaf

Hydrowear Amerikaanse Overall Assen Oranje

Vanaf

Havep Amerikaanse Overall Basic Korenblauw

Vanaf

Havep Amerikaanse overall 2098 Marineblauw

Vanaf

Pagina
Amerikaanse overall | Praktische werkkleding | Scherp geprijsd!

Amerikaanse overall

Stelt u zich een tuinbroek voor met iets praktischer gespen en een heleboel zakken om gereedschap in te bewaren. Dat is een goede beschrijving van een Amerikaanse overall! Hoewel, we moeten daar wel aan toevoegen dat deze overall doorgaans van zeer stevig materiaal is gemaakt en daardoor als onderdeel van uw veiligheidsuitrusting kan worden beschouwd. Bovendien is dit kledingstuk verrassend rekbaar. Dankzij het grote gemak waarmee u de Amerikaanse overall aantrekt, gecombineerd met de voorgevormde knieën, profiteert u van een hoog draagcomfort.

Amerikaanse overall kaki

Bij Delftechniek bestelt u snel en eenvoudig uw Amerikaanse overall in kaki kleur. Ook andere tinten, zoals korenblauw en zwart, behoren tot de mogelijkheden. In onze collectie zijn vele vergelijkbare kledingstukken terug te vinden, zoals waadbroeken. Heeft u voor uw werk andere soorten kleding nodig? Bekijk dan ook onze standaard broeken collectie. Voor het meedragen van gereedschap is een Amerikaanse overall in kaki kleur echter onmisbaar. Om zoveel mogelijk mensen van geschikte en veilige werkkleding te voorzien, is deze bij ons in verschillende maten verkrijgbaar.

Amerikaanse overall dames

Vanwege de handige verstelbaarheid kan een Amerikaanse overall ook door dames gedragen worden. U bent hiermee verzekerd van kleding die aan de hoogste veiligheidsstandaard voldoet. Onze overalls zijn namelijk OEKO-TEX® gecertificeerd en voldoen aan de EN 14404 norm. Naast een Amerikaanse overall voor dames kunt u bij ons tevens terecht voor signaalkleding die uw zichtbaarheid bevordert. Om de herkenbaarheid van werknemers te vergroten, is het handig om uw overalls en andere kledingstukken te voorzien van uw bedrijfsnaam en logo. Ook hiervoor kunt u bij Delftechniek terecht!

Amerikaanse overall kopen

Voor een scherpe prijs kunt u bij Delftechniek uw Amerikaanse overall kopen. In ons ruime aanbod vindt u praktische en comfortabele werkkleding en andere handige accessoires die de veiligheid tijdens uw werkzaamheden verhogen. Zo kunt u vertrouwen op een stevige veiligheidshelm bij werk in de industrie. Deze zijn bij ons in diverse kleuren en maten verkrijgbaar, evenals losse onderdelen die het draaggemak bevorderen. Denk hierbij aan een kinriem of een zweetband. Deze accessoires kunt u direct samen met uw Amerikaanse overall kopen bij Delftechniek.

Bezig met laden...