Geen producten gevonden voor deze selectie.

Werkkleding borduren en bedrukking

Het borduren of de bedrukking van (werk)kleding is een veelvoorkomende manier om jassen, broeken en andere werkkledingstukken te voorzien van een bedrijfslogo, naam of afbeelding. Zo kan het kledingstuk eenvoudig worden onderscheiden van reguliere kleding, of heeft u een mooie manier om uw bedrijf kenbaar te maken. Ook is het een handige uitkomst om werkkleding te personaliseren. Met het aanbrengen van een naam bijvoorbeeld, is het natuurlijk direct zichtbaar van wie het kledingstuk is en wordt voorkomen dat deze per ongeluk door andere werknemers wordt gedragen. Bij het borduren of bedrukken van namen, logo’s en andere visuele kenmerken, worden borduurkaarten gebruikt, die ervoor zorgen dat de borduurmachine bijvoorbeeld het logo op de juiste manier borduurt op de werkkleding.

Wat is een borduurkaart?

Een borduurkaart is een bestand dat data doorgeeft aan een borduurmachine, waarin staat hoe een naam, logo of afbeelding geborduurd moet worden. Er staat bijvoorbeeld informatie in over de plaats waar de naald moet borduren op elke manier dit moet gebeuren en wat voor soort naald en draad gebruikt moeten worden.

Een borduurkaart voor logo’s en afbeeldingen op werkkleding kopen

Wilt u een borduurkaart voor logo’s en afbeeldingen op werkkleding kopen? Bij Delftechniek hebben we een handige borduurkaart die u na aanschaf, direct kunt gebruiken voor het omzetten van uw bedrijflogo of afbeelding naar een logo op kleding. Deze kaart wordt eenmalig aangeschaft, en kunt u vervolgens gebruiken voor het borduren van talloze andere logo’s, namen voor kleding die gebruikt wordt door u of uw werknemers. Bestelt u een borduurkaart bij ons, dan bent u uiteraard altijd verzekerd van een zeer scherpe prijs. Dat geldt overigens ook voor al onze andere producten, bekijk daarom ook gelijk ons uitgebreide assortiment met pbm en kleding!

Bezig met laden...