Cols

Sorteer op:
Cols kopen? Blijf goed op temperatuur! | Delftechniek

Cols

Staat u vaak te bibberen in de steigers of in een loods? Met de comfortabele cols van Delftechniek is dat al snel verleden tijd! Onze beschermende kledingstukken zorgen ervoor dat u er binnen de kortste keren weer warmpjes bij zit. Tenminste, als uw takenpakket zitten toestaat! Voor werkzaamheden binnen en buiten vindt u in ons ruime assortiment precies wat u dragen wilt. Weer of geen weer, met de cols van Delftechniek verdraagt u meer! Sla ze om u nek en ga zorgeloos aan de slag.

 

Cols groothandel

Warmte en comfort tijdens uw werk worden mogelijk gemaakt met de cols uit de groothandel van Delftechniek. U kunt deze handige accessoire eenvoudig combineren met de diverse truien die we voor u op voorraad hebben. Houd ook uw vingers warm door beschermende werkhandschoenen te dragen. U bent de weersomstandigheden volledig de baas als u uw cols in onze groothandel bestelt! Hier vindt u tevens warme fleece sjaals die extra dik en in vele verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

 

Cols kopen

Voor een scherpe prijs kunt u bij Delftechniek uw comfortabele cols kopen! Ook andere werkkleding die uw werkomstandigheden bij extreme temperaturen aanzienlijk verhogen treft u in groten getale aan in ons brede assortiment. Werkt u in de open lucht en kunt u wel wat verdere bescherming tegen de elementen gebruiken? Dan kunt u bij ons voordelig uw volledig sluitende regenkleding samen met uw cols kopen. Dankzij het ruime assortiment vol arbeidskleding en bijbehorende accessoires van Delftechniek bent u eenvoudig op iedere situatie voorbereid!

Bezig met laden...