Sorteer op:
Pagina
Werkjassen | Comfortabele kleding voor iedere klus!

Jassen

Zowel op gesloten terrein als in het openbaar is het van belang dat men kan zien dat er werkzaamheden aan de gang zijn. Ook wilt u voor uw eigen veiligheid kunnen opvallen. Daarom zijn de werkjassen van Delftechniek ook zo handig! Wanneer u en uw collega’s ze dragen, snappen buitenstaanders dat u onderdeel bent van een team en kunnen collega’s elkaar gemakkelijk herkennen. Wilt u ook in het donker graag gezien worden? Dan is onze glow in the dark werkjas een uitkomst!
 

Werkjassen groothandel

Qua arbeidskleding zit u gebeiteld bij Delftechniek. Dat blijkt wel uit ons uitgebreide werkjassen assortiment! Zowel lichtgevende winterkleding als veiligheidsjassen en pilotjacks vindt u volop in ons uitgebreide assortiment. Daarbij heeft u ook nog eens een ruime keuze aan verschillende modellen, kleuren en maten! Wordt het weer ietsje warmer? Dan heeft u wellicht meer behoefte aan de comfortabele vesten en korte broeken die u in het werkjassen assortiment van Delftechniek in groten getale aantreft! Bekijk onze ruime mogelijkheden en maak uw keuze.
 

Werkjassen Noord-Nederland

Bestel online of bezoek één van onze filialen voor de aankoop van onze werkjassen in Noord-Nederland. Onder andere in Groningen, Emmen en Delfzijl staan onze experts voor u klaar met deskundig en persoonlijk advies. Bovendien kunt u onze kleding passen en de precieze kleuren zo nauwkeurig inspecteren als u maar wilt. Zo weet u snel zeker of de werkjassen die u in onze filialen in Noord-Nederland aantreft goed passen bij uw werkzaamheden en/of uw onderneming.
 

Werkjassen bedrukken

Wilt u opvallen en uw personeel gemakkelijk herkenbaar maken? Dan is het een uitstekend idee om uw werkjassen te laten bedrukken door de professionals van Delftechniek! Uw werknemers kunnen elkaar direct herkennen aan het bedrijfslogo. Bovendien weten buitenstaanders precies wie er wel of niet bij uw bedrijf hoort. Heeft u voor uw logo een specifieke achtergrondkleur nodig? Als u uw werkjassen laat bedrukken bij Delftechniek, heeft u de tinten voor het uitkiezen! Laat ons dan ook gerust weten wat uw wensen zijn.
 

Werkjassen bouw

Ook comfortabele werkjassen voor in de bouw vindt u in groten getale bij Delftechniek! Bovendien heeft u bij ons alle mogelijkheden om uw volledige werktenue compleet te krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan handige overalls die zijn uitgerust met allerlei zakken waarmee u klein gereedschap eenvoudig met u meeneemt. Ook kunt u samen met werkjassen voor de bouw uw stevige stappers bestellen! Bekijk ons ruime aanbod aan laarzen en baseer uw keuze op de uitgebreide productinformatie op onze website.

 

Bezig met laden...