Sorteer op:
. Bretels 85511

Artikelnummer: 243880

Kniebeschermer Kunststof Scharnierend Kneeflex
Gripline Kniebeschermers Harmonica
Berdal Riem Tbv Kniebeschermer 320Mmx30Mm
eLTee Waterpashouder Leder Zware Kwaliteit
Pagina
Kleding toebehoren shop

Werkkleding toebehoren

Met onze werkkleding toebehoren heeft u altijd een passende oplossing voor het opbergen van gereedschappen en ijzerwaren of om comfortabel aan het werk te gaan. Deze toebehoren zijn namelijk ontwikkeld om, gecombineerd met werkkleding, een uitkomst te bieden om bijvoorbeeld uw handen vrij te hebben tijdens een klus. Zo zijn er diverse artikelen verkrijgbaar zoals zakken die u aan de werkriem kunt hangen, of handige houders voor het meedragen van een accuboormachine of ander handgereedschap. Maar ook voor stevige riemen of bretels in verschillende maten, kunt u bij ons terecht. Delftechniek biedt deze kleding toebehoren aan voor vaste lage prijzen, waarbij u kunt rekenen op de hoogste kwaliteit. Ook heeft u uw bestelling vlot in huis, uiterlijk de volgende werkdag kunt u namelijk al gebruikmaken van onze toebehoren voor uw werkkleding!

Accessoires voor werkkleding

Ons online assortiment met accessoires voor werkkleding is niet alleen zeer uitgebreid, u kunt uiteraard ook vertrouwen op een hoge kwaliteit voor al deze producten. Onze accessoires en toebehoren zijn geschikt voor zowel professionals in de bouwsector of met een ander technisch beroep, als voor handige doe-het-zelvers. Gecombineerd met onze werkkleding, gereedschappen en ijzerwaren, wordt het werken een stuk praktischer en comfortabeler. Ook wat veiligheid betreft, zijn onze diverse accessoires voor werkkleding een goede toevoeging aan uw kleding. U voorkomt bijvoorbeeld dat u uw handen niet vrij heeft tijdens een verplaatsing op een ladder of steiger.

Spijkerzakken, kniebeschermers, riemen en andere werkkleding toebehoren kopen

Bij Delftechniek kunt u onder andere Spijkerzakken, kniebeschermers, riemen en andere werkkleding toebehoren kopen van bekende kwaliteitsmerken als Fristads, Blaklader, Havep en nog vele andere fabrikanten. Zo weet u zeker dat u kunt rekenen op een combinatie van hoge kwaliteiten toebehoren en accessoires die u kunt combineren met uw werkkleding. Bij Delftechniek betaalt u niet alleen altijd een vaste lage prijs, wij zorgen ook voor een snelle verzending. Dat geldt overigens ook voor al onze andere artikelen, zoals pbm en kleding en uiteraard alle verschillende gereedschappen die u bij ons kunt kopen, naast de kleding toebehoren.

 

Bezig met laden...