Korte broeken

Sorteer op:
Pagina
Werkshort nodig? Bestel voordelig online bij Delftechniek!

Werkshort

U moet er natuurlijk niet aan denken dat u onder werktijd in warm zomerweer kleding moet dragen die u doet snakken naar adem. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig met een comfortabele werkshort van Delftechniek! Hiermee komt u de hete dag wel door. Onze korte broeken, gemaakt van 65% polyester en van 35% katoen, zijn van vele zakken voorzien en gewoon met een machine wasbaar. Een werkshort uit ons ruime assortiment zorgt ervoor dat u bent opgewassen tegen warme temperaturen en veel gereedschap bij u kunt dragen!

 

Werkshort groothandel

Voordat de zon alle registers open zet, doet u er verstandig aan om onze werkshort groothandel een bezoekje te brengen. Dat kan online of in één van onze vele filialen. Om uw werkomstandigheden comfortabel te maken, heeft u bij ons tevens de keuze uit diverse Amerikaanse overalls. Heeft u toch kleding met lange pijpen en mouwen nodig tijdens uw werkzaamheden? Dan komt onze vochtregulerende onderkleding heel goed van pas! Deze treft u eveneens aan in de werkshort groothandel van Delftechniek.

 

Werkshort Groningen

U bent van harte welkom in één van onze vestigingen om uw kleding te bekijken en uit te proberen voordat u een beslissing maakt! Ontdek ons ruime werkshort assortiment in Groningen of op een andere locatie in Noord-Nederland. Hier kunt u tevens terecht voor professionele werkhandschoenen en andere beschermingsmaatregelen, zoals veiligheidsbrillen. Onze experts nemen graag alle opties met u door om uw werktenue compleet te krijgen. Daarom is een comfortabele werkshort kopen in Groningen, Delfzijl of een andere vestiging van Delftechniek wel zo slim!

 

Werkshort zwart

Kies bij ons gerust uw bedrijfskleding uit in kleuren die bij de uitstraling van uw onderneming passen. Zo kunt u bij ons een veelzijdige werkshort in het zwart aanschaffen. Ook voor bijpassende t-shirts bent u bij Delftechniek helemaal aan het juiste adres! Uiteraard adviseren we u altijd om uzelf goed in te smeren met zonnebrandcrème wanneer de situatie daar om vraagt. Wij hebben verantwoord werken hoog in het vaandel staan. Maar ook een eenheid tussen collega’s wordt veel op prijs gesteld; kies daarom voor een werkshort in het zwart, grijs, blauw of een andere kleur uit bij Delftechniek voor uzelf en uw werknemers!

 

Werkshort kopen

Voor een aantrekkelijke prijs kunt u in onze winkel uw werkshort kopen! Het aanbod van Delftechniek is zeer compleet, met allerlei kledingstukken en accessoires die uw werkzaamheden in grote mate vergemakkelijken. Heeft u bijvoorbeeld al werkschoenen die uw voeten beschermen en voldoende ondersteuning bieden? Zo nee, dan kunt u deze in onze groothandel voordelig samen met uw werkshort kopen! Voor al uw arbeidskleding gaat u natuurlijk naar Delftechniek, dé specialist op dit gebied.

Bezig met laden...