Sorteer op:
Pagina
Multinorm werkkleding | Extra veiligheid | Delftechniek

Multinorm werkkleding

Als u op zoek bent naar kleding die vlamvertragend werkt, bent u bij Delftechniek aan het goede adres met onze multinorm werkkleding! Kies uit onder andere regenjassen, vesten, winterjassen en regenjassen. Multinorm werkkleding van Delftechniek is voor meerdere doeleinden geschikt dankzij de regenbestendigheid, de licht reflecterende banden op de kleding en vlamvertragende werking van de kleding. Plaats uw bestelling bij onze groothandel. U profiteert van snelle levering!

Multinorm werkkleding vlamvertragend

Met de katoenen multinorm werkkleding die vlamvertragend werkt, zijn u en uw werknemers veiliger in omgevingen met kans op brandgevaar. Het speciaal behandelde materiaal van de multinorm werkkleding zorgt ervoor dat de vatbaarheid voor vlammen lager is dan bij normale kleding. Kies voor veiligheid en bestel bij Delftechniek uw hoge kwaliteit multinorm werkkleding die vlamvertragend werkt. Kijk voor meer beschermende artikelen bij onze handbescherming en gelaatsbescherming.
 

Multinorm werkkleding groothandel

Maak uw keuze uit het ruime aanbod multinorm werkkleding bij groothandel Delftechniek. Met de lichtreflectie op de regenjassen en de vlamvertragende werking van de werkbroeken is de multinorm werkkleding van groothandel Delftechniek een uitstekende keus. De kleding is beschikbaar in verschillende maten, zodat er altijd een geschikte maat te vinden is voor uw werknemers. Bovendien is de kleding zo ontworpen dat deze comfortabel zit.
 

Multinorm werkkleding Eemshaven

Heeft u multinorm werkkleding nodig voor uw werkzaamheden in de Eemshaven? Dat zit u goed bij Delftechniek! U vindt bij ons niet alleen multinorm werkkleding, maar ook een ruim aanbod PBM & kleding, zoals gelaatsmaskers, helmen en veiligheidsbrillen. Al onze werkkleding is gemaakt van stevig materiaal, geschikt voor grove werkzaamheden. Daarom bestelt u de multinorm werkkleding voor uw werkzaamheden in de Eemshaven bij Delftechniek.

 

Bezig met laden...