Sorteer op:
Pagina
Overalls | Werkkleding bouw, techniek en maakindustrie online!

Overalls

De industrie, de bouw en de techniek zijn sectoren waar veiligheid voor alles gaat. Bij Delftechniek vindt u overalls die aan zware veiligheidseisen voldoen en zo goede randvoorwaarden scheppen om veilig, efficiënt en professioneel dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Wij bieden u uitgebreide informatie over brandwerendheid, bescherming, officiële normeringen zoals ISO certificaten en duidelijke wasvoorschriften. Hoe meer u weet over de overalls die u bestelt, hoe veiliger u kunt werken. De deskundigen van onze klantenservice staan altijd voor u klaar om uitgebreid antwoord te geven op uw vragen.
 

Overalls Work heren

Voor het rechttoe rechtaan klus- en montagewerk zijn de overalls van Work heren zonder enige twijfel een goede investering. Deze werkkleding is voorzien van een ARBO drukknoopsluiting, uitgerust met kniestukzakken van stevig basis. Zowel links al rechts zijn een duimstokzak en een Phone Pocket aangebracht, zodat het niet uitmaakt of u en uw werknemers linkshandig of rechtshandig zijn. De overalls van Work heren hebben tot slot nog 2 steekzakken en 2 afsluitbare borstzakken. In het ruime assortiment van Delftechniek vindt u ook andere werkkleding van hetzelfde merk zoals een Combi-Jack.
 

Overalls bedrukken

Om zowel de professionaliteit als uw naamsbekendheid te vergroten is het een goede zet om uw overalls te laten bedrukken. Naast een logo kunt u ook andere informatie over de maat, de naam van de werknemer of de toepassingen van de werkkleding weergeven. U kunt in plaats van overalls bedrukken ook kiezen voor speciaal borduursel. Neem in beide gevallen contact met ons op, want wij bieden honderd procent maatwerk en bespreken daarom vooraf samen met u uw wensen!

Overalls kopen

Delftechniek is hét adres waar u online overalls kunt kopen voor de bouw, de werkplaats en de industrie. In ons ruime assortiment hebben wij ook andere speciale kleding en attributen om veilig werkzaamheden mee uit te voeren zoals werkschoenen en gehoorbescherming. Wilt u hoogwaardige veiligheidskleding bestellen? Dan kunt u in onze webshop voor professionals overalls kopen in zowel een classic uitvoering als een antistatische variant voor brandgevaarlijke en explosiegevoelige werkomgevingen.

Bezig met laden...