Sorteer op:
Koudwater hogedrukreinigers shop

Koudwater hogedrukreiniger

Met een koudwater hogedrukreiniger heeft u een reinigingsmiddel dat uitstekend kan worden gebruikt voor het schoonmaken van licht tot zwaar verontreinigde oppervlaktes. Deze reinigers werken door middel van een hoge druk (tot wel 250 bar) dat wordt opgewekt via een krachtstroommotor. Daardoor kan het water onder zeer hoge druk via een handspuitpistool of spuitlans worden weggespoten. Dit kan oplopen tot wateropbrengst van maar liefst 1000 liter per uur. Bovendien kunnen onze koudwater hogedrukreinigers worden geleverd met een geïntegreerd reinigingsmiddelensysteem. In dat geval heeft de hogedrukreiniger 1 of meerdere reinigingsmiddelentanks die aangesloten zijn op de koudwater hogedrukreiniger.

 

De Kärcher koudwater hogedrukreiniger voor het beste resultaat

Voor professioneel gebruik is de Kärcher koudwater hogedrukreiniger een uitstekende keuze. Hoewel er veel verschillende modellen zijn, hebben ze allemaal met elkaar gemeen dat ze voor de zwaarste klussen ontwikkeld zijn. De krachtstroommotor beschikt over water- en luchtkoeling en heeft een elektronische motorbeveiliging zodat ze langdurig gebruikt kunnen worden. Ze zijn door hun wendbaarheid bovendien geschikt om op hoogte te kunnen worden gebruikt, zoals op een trap of ladder. De Kärcher koudwater hogedrukreiniger bestelt u eenvoudig online bij Delftechniek, voor standaard lage prijzen, en dat geldt uiteraard ook voor de warmwater hogedrukreinigers van dit merk.

 

Een Hikoki koudwater hogedrukreiniger als betaalbaar alternatief

De aanschaf van een Hikoki koudwater hogedrukreiniger is een slimme oplossing voor wanneer u een hogedrukreiniger nodig heeft die gebruik maakt van koud water, en die u thuis wilt gebruiken of die u incidenteel nodig heeft. Deze hebben weliswaar een lagere maximale werkdruk en motorvermogen dan de eerdergenoemde professionele uitvoeringen hierboven, maar zijn goed inzetbaar voor reinigingswerk in de tuin en bij andere plekken thuis. Ze bevatten in veel gevallen ook een compartiment dat kan worden gevuld met schoonmaakmiddel en zo kunt u er ook een auto mee wassen of de vlonder van een terras. De prijs van een Hikoki koudwater hogedrukreinigers is bovendien zeer laag in vergelijking met de professionele uitvoeringen van andere merken.

 

Met Delftechniek uw koudwater hogedrukreiniger snel in huis!

Wilt u een koudwater hogedrukreiniger kopen en heeft u deze snel nodig? Dan doet u dit natuurlijk bij Delftechniek! Zeker wanneer u als professional werkzaam bent in de reinigingstechniek, begrijpen wij dat er soms haast geboden is met schoonmaakwerk. Daarom zorgen wij ervoor dat u uw bestelling uiterlijk de volgende werkdag kunt verwachten, wanneer deze op voorraad ligt. Woont u binnen een straal van 50 km van één van onze vestigingen? Dan kunnen wij zelfs dezelfde werkdag nog bij u langskomen met uw nieuwe koudwater hogedrukreiniger!

Bezig met laden...