Schrobmachines

Sorteer op:

Schrobmachines

Is een grondige reiniging van de vloeren in uw bedrijfspand essentieel? Dan zijn de schrobmachines van Delftechniek een absolute aanrader. Wij hebben diverse varianten in ons aanbod, van handbediende modellen tot machines met zitting. Welke variant het meest geschikt is, hangt volledig af van uw situatie. Dankzij onze uitgebreide collectie vindt u ongetwijfeld een schrobmachine die aan al uw wensen voldoet. U bekijkt ons complete assortiment eenvoudig online.

 

Schrobmachines prijzen

Bij Delftechniek vinden we duidelijkheid erg belangrijk als het om apparatuur zoals schrobmachines gaat. De prijzen bekijkt u bij ons dan ook eenvoudig online. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is een account aan te maken op onze site. Heeft u dit al eerder gedaan? Log dan in met uw gegevens en bekijk direct alle informatie over onze schrobmachines en de prijzen ervan. Bij Delftechniek weet u vooraf altijd precies waar u aan toe bent als u schoonmaakapparatuur of andere machines wilt bestellen!

 

Kärcher schrobmachines

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk profiteren van uw schoonmaakapparatuur. Dat komt helemaal goed als u kiest voor één van de Kärcher schrobmachines van Delftechniek! Dankzij de uitgebreide productspecificaties vergelijkt u eenvoudig de diverse modellen uit ons assortiment schrob- en veegmachines. Zo kunt u thuis of op kantoor rustig uw ideale Kärcher schrobmachine uitkiezen. Naast deze apparatuur vindt u bij ons nog vele andere producten van Kärcher, zoals stofzuigersveegmachines en hogedrukreinigers. Bekijk direct online ons complete assortiment!

 

Schrobmachines huren

Maakt u voor het schoonmaken van uw bedrijf slechts incidenteel gebruik van een schrobmachine? Dan is huren ook een optie. Bij Delftechniek bieden wij een handige verhuurservice aan voor uiteenlopende soorten schoonmaakapparatuur. Dit is niet alleen gemakkelijk als u de machines weinig gebruikt, maar ook als uw eigen exemplaar niet meer werkt en bij onze afdeling reparatie en onderhoud staat. Door een schrobmachine te huren houdt u uw kantoor schoon terwijl onze experts uw eigen apparatuur weer maken!