Sorteer op:
Kärcher Stofzuiger Nat/Droog 1.628-135.0 WD3 SV-17/4/20 1000W
Kärcher Nt 48/1 *eu 1.428-620.0 1.428-620.0
Kärcher Stof-/Waterzuiger NT 27/1 ADV 1.428-520.0
Kärcher Stof- en Waterzuiger NT 65/2 TACT² 1.667-286.0
Kärcher Industriële stofzuiger - Ivc 60/24-2 Tact²
Hikoki Nat/droogstofzuiger Rp300ydlwaz RP300YDLWAZ
Hikoki Nat- en droogstofzuiger RP250YDM
Hikoki Nat/droogstofzuiger Rp500ydmwaz RP500YDMWAZ
Hikoki Nat/droogstofzuiger Rp350ydmwaz RP350YDMWAZ
Hikoki Nat/droogstofzuiger Rp350ydhwaz RP350YDHWAZ
Hikoki Nat-/droogstofzuiger 220-240v RP250YDLWAZ
Ironside Stof- waterzuiger 1500W 26L 515Hs
Ironside Stof-/waterzuiger 215Hsp
Ironside Stof-/waterzuiger 62L 692HS2
Ironside Ironside Stof-/waterzuiger 1500W 18L 215Hs
Alleszuiger kopen? Bekijk direct ons ruime aanbod topmerken!

Alleszuiger

Ligt er in uw bedrijf vaak stof, vloeistoffen of ander afval op de grond? Geen probleem. Dit ruimt u eenvoudig op met een alleszuiger van Delftechniek. Wij hebben een ruim assortiment apparaten waarmee u uw kantoor- en productieruimtes eenvoudig ontdoet van vuil en afval. Op deze manier krijgt uw bedrijf een nettere uitstraling en zorgt u bovendien voor het verhogen van een goede werksfeer. Bent u benieuwd naar onze alleszuigers? Bekijk dan direct online onze complete collectie!

 

Kärcher alleszuiger

U kiest voor absolute topkwaliteit met een Kärcher alleszuiger. Kärcher is wereldwijd marktleider op het gebied van reinigingsapparatuur en staat bekend om de hoogwaardige producten. Bij Delftechniek heeft u een ruime keuze uit alleszuigers en andere machines van dit uitmuntende merk. Naast een Kärcher alleszuiger kunt u bij ons ook apparaten van andere vooraanstaande merken bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Festool, Hitachi en Ironside? U vindt het allemaal in het uitgebreide aanbod van Delftechniek!

 

Alleszuiger groothandel

U vindt de perfecte alleszuiger in de groothandel van Delftechniek. Bestellen doet u bij ons eenvoudig online. Als u een account aanmaakt ziet u direct onze scherpe prijzen en kunt u uw order plaatsen. U heeft niet alleen een ruime keuze uit alleszuigers in onze groothandel. Onze collectie reinigingstechniek biedt onder andere hoogwaardige stofzuigers en diverse toebehoren voor stof- en alleszuigers. Hierdoor kunt u bij ons eenvoudig alle materialen bestellen om uw bedrijfspand blinkend schoon te krijgen en te houden.

 

Alleszuiger zonder zak

Iedereen kent het wel; u wilt stofzuigen, maar de zak is vol en het verwisselen gaat minder soepel dan u had gehoopt. Dat is allemaal verleden tijd met een alleszuiger zonder zak. In het aanbod stof- en waterzuigers van Delftechniek vindt u diverse varianten van dit handige hulpmiddel. Dankzij de uitgebreide productspecificaties kunt u thuis of op kantoor in alle rust al onze alleszuigers met en zonder zak vergelijken. Zo kiest u eenvoudig een uitvoering die volledig voldoet aan uw wensen!

 

Alleszuiger huren

Wilt u uw kantoorpand slechts incidenteel schoonmaken met een alleszuiger? Het huren ervan regelt u dan eenvoudig via de verhuurservice van Delftechniek. Zo profiteert u van alle voordelen van dit handige apparaat, zonder dat u er zelf één hoeft aan te schaffen. Naast schoonmaakapparatuur, zoals een stof- of alleszuiger, huren kunt u bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud van uw eigen machines. Onze professionals helpen u graag om uw alleszuiger, stofzuiger en stoomreiniger weer perfect te laten werken!

Bezig met laden...