Alleszuigers

Sorteer op:
Pagina

Alleszuiger

Ligt er in uw bedrijf vaak stof, vloeistoffen of ander afval op de grond? Geen probleem. Dit ruimt u eenvoudig op met een alleszuiger van Delftechniek. Wij hebben een ruim assortiment apparaten waarmee u uw kantoor- en productieruimtes eenvoudig ontdoet van vuil en afval. Op deze manier krijgt uw bedrijf een nettere uitstraling en zorgt u bovendien voor het verhogen van een goede werksfeer. Bent u benieuwd naar onze alleszuigers? Bekijk dan direct online onze complete collectie!

 

Kärcher alleszuiger

U kiest voor absolute topkwaliteit met een Kärcher alleszuiger. Kärcher is wereldwijd marktleider op het gebied van reinigingsapparatuur en staat bekend om de hoogwaardige producten. Bij Delftechniek heeft u een ruime keuze uit alleszuigers en andere machines van dit uitmuntende merk. Naast een Kärcher alleszuiger kunt u bij ons ook apparaten van andere vooraanstaande merken bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Festool, Hitachi en Ironside? U vindt het allemaal in het uitgebreide aanbod van Delftechniek!

 

Alleszuiger groothandel

U vindt de perfecte alleszuiger in de groothandel van Delftechniek. Bestellen doet u bij ons eenvoudig online. Als u een account aanmaakt ziet u direct onze scherpe prijzen en kunt u uw order plaatsen. U heeft niet alleen een ruime keuze uit alleszuigers in onze groothandel. Onze collectie reinigingstechniek biedt onder andere hoogwaardige stofzuigers en diverse toebehoren voor stof- en alleszuigers. Hierdoor kunt u bij ons eenvoudig alle materialen bestellen om uw bedrijfspand blinkend schoon te krijgen en te houden.

 

Alleszuiger zonder zak

Iedereen kent het wel; u wilt stofzuigen, maar de zak is vol en het verwisselen gaat minder soepel dan u had gehoopt. Dat is allemaal verleden tijd met een alleszuiger zonder zak. In het aanbod stof- en waterzuigers van Delftechniek vindt u diverse varianten van dit handige hulpmiddel. Dankzij de uitgebreide productspecificaties kunt u thuis of op kantoor in alle rust al onze alleszuigers met en zonder zak vergelijken. Zo kiest u eenvoudig een uitvoering die volledig voldoet aan uw wensen!

 

Alleszuiger huren

Wilt u uw kantoorpand slechts incidenteel schoonmaken met een alleszuiger? Het huren ervan regelt u dan eenvoudig via de verhuurservice van Delftechniek. Zo profiteert u van alle voordelen van dit handige apparaat, zonder dat u er zelf één hoeft aan te schaffen. Naast schoonmaakapparatuur, zoals een stof- of alleszuiger, huren kunt u bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud van uw eigen machines. Onze professionals helpen u graag om uw alleszuiger, stofzuiger en stoomreiniger weer perfect te laten werken!