Sorteer op:
Kärcher Verlengbuis Stoomreiniger SG 4/4 4.117-029.0
Kärcher Verlengbuis SG 4/4 505mm 4.427-014.0
Kärcher Sgv 8/5 *eu 1.092-010.0 1.092-010.0
Kärcher Sgv 6/5 *eu 1.092-000.0 1.092-000.0
Stoomreiniger kopen? Dat kan voordelig bij Delftechniek!

Stoomreiniger

Wilt u de vloeren van uw bedrijfspand reinigen zonder dagelijks chemicaliën te gebruiken? Dan biedt een stoomreiniger uitkomst. U bestelt uw schoonmaakapparatuur eenvoudig online bij Delftechniek. Met een hoogwaardige stoomreiniger verwijdert u niet alleen moeiteloos vlekken en vuil, maar desinfecteert u bovendien op een eenvoudige manier uw werkruimtes. Meer informatie over onze stoomreinigers leest u eenvoudig online in de uitgebreide productspecificaties!

 

Kärcher stoomreiniger

U kiest voor een uitstekende kwaliteit met een Kärcher stoomreiniger. Kärcher is wereldwijd marktleider in reinigingstechniek en staat al sinds jaar en dag bekend om de hoogwaardige producten die het bedrijf levert. Bij Delftechniek bent u niet alleen aan het juiste adres voor een Kärcher stoomreiniger. Wij hebben ook raamwissersstofzuigers en hogedrukreinigers van dit topmerk op voorraad. Zo kunt u in één keer al uw Kärcher schoonmaakapparatuur bestellen!

 

Stoomreiniger groothandel

U vindt voor elke schoonmaakklus een geschikte stoomreiniger in onze groothandel. Onze producten beschikken over een hoog stoomvolume en een continu navulbaar reservoir. Dit maakt deze bijzonder geschikt voor het schoonmaken van grotere ruimtes. Dankzij een uitgebreid accessoirepakket past u de stoomreiniger uit onze groothandel eenvoudig aan de te reinigen ruimtes aan. Zo kunt u met de diverse mondstukken onder andere afwisselen tussen schurend en hygiënisch reinigen en bent u altijd verzekerd van een blinkend schoon bedrijf!

 

Stoomreiniger huren

Maakt u alleen incidenteel gebruik van stoom- en raamreinigers en wilt u daarvoor liever geen uitgebreide apparatuur aanschaffen? Dan kunt u er bij Delftechniek ook voor kiezen om een stoomreiniger te huren. Naast onze uitgebreide webshop bieden wij namelijk ook een verhuurservice van apparatuur aan. Wilt u een stoomreiniger huren, omdat uw huidige reinigingsmachine het niet meer doet? Combineer onze verhuurservice dan eenvoudig met reparatie en onderhoud door onze professionals. U weet dan zeker dat uw bedrijf schoon blijft en uw apparatuur weer perfect functioneert!

Bezig met laden...