Sorteer op:
Kelfort Slangklem Elektrolytisch Verzinkt Staal Per Stuk

Vanaf

Gedore Rubber-Afdekdoek VDE 910

Vanaf

Kelfort Slangklem verzinkt

Vanaf

Kelfort Slangklem RVS Per Stuk

Vanaf

- Dubbele Nippel Verzinkt NR. 280

Vanaf

Delftechniek Stop verzinkt nr.290-2.1/2"

Vanaf

Delftechniek Bocht dn80 45gr m.grp f ec5

Vanaf

Delftechniek Bocht dn40 90gr eb20 a403m wp s40

Vanaf

Delftechniek Knie 90 graden RVS nr.92-3/4"

Vanaf

Delftechniek Kap astm a234 wpb std cb10 dn50 std

Vanaf

Delftechniek Lasbocht RVS 316 90gr. D2605

Vanaf

Delftechniek Ronde sok zwart

Vanaf

Delftechniek KNELKOPPELING SCHROEFBUS-HAAKS<BR/><BR/>1/2"X15MM 1/2"X15MM

Vanaf

Delftechniek KNELRING MESSING<BR/><BR/>12MM 12MM

Vanaf

Delftechniek KNIE 90 GRADEN MESSING<BR/><BR/>NR.90-3/8" NR.90-3/8"

Vanaf

Delftechniek SLANGHULS STAAL 13.5MM<BR/><BR/>H8/13.5 H8/13.5

Vanaf

Delftechniek LASVERLOOP RVS 316 CONCENTR.<BR/><BR/>26.9X21.3X2 26.9X21.3X2

Vanaf

Delftechniek KNIE SOLDEER VSH<BR/>VERLOPEND<BR/>15MMX12MM 15MMX12MM

Vanaf

Delftechniek LASVERLOOP CONCENTRISCH 4"-6"<BR/><BR/>168.3X114.3 168.3X114.3

Vanaf

Delftechniek KNIE SOLDEER VSH<BR/><BR/>12MM 12MM

Vanaf

Delftechniek LASBODEM STAAL DIN 28011<BR/><BR/>33.7MM 33.7MM

Vanaf

Delftechniek T-STUK AANLAS STAAL DIN2615<BR/><BR/>42.4 MM 42.4 MM

Vanaf

Delftechniek STUB-END RVS 316L<BR/>FV48<BR/>1" 10S 1" 10S

Vanaf

Delftechniek STEUNHULS ROODKOPER<BR/><BR/>12MM 12MM

Vanaf

Pagina
Slangen & Appendages shop

Slangen en appendages

Slangen en appendages zijn installatiematerialen die vaak worden gebruikt voor technische toepassingen in de installatietechniek. Appendages zijn eigenlijk alle onderdelen en toebehoren die gebruikt worden bij installatiewerk en machines. U kunt hierbij denken aan buizen en leidingen, fittingen en koppelingen. Ze zorgen voor een goede en lucht- of waterdichte afsluiting van leidingwerk. In de meeste gevallen kunt u de appendages bevestigen door gebruik te maken van sleutelgereedschap of door een waterpomptang te gebruiken. 

Soorten slangen

Doordat er veel verschillende slangen bestaan die worden gebruikt bij bijvoorbeeld installatietechniek, kunt u kiezen uit diverse slangen. Zo zijn er slangen voor het vervoeren van gas of vloeistoffen, maar er zijn ook beschermslangen en persslangen. Ze hebben allemaal dezelfde eigenschap dat ze flexibel zijn en in de meeste gevallen geproduceerd worden van kunststof. Meestal worden slangen vastgezet op een leiding door gebruik te maken van een slangklem. Veiligheidslangen worden weer anders gebruikt en bijvoorbeeld over stroomkabels heen geschoven.

Soorten fittingen, koppelingen en overige appendages

Bij Delftechniek vindt u verschillende soorten appendages, zoals fittingen en koppelingen en diverse andere uitvoeringen. Ze zijn in alle denkbare soorten en maten verkrijgbaar. Wanneer u zelf een cv-installatie wil aanleggen of repareren of een leidingsysteem voor drinkwater installeren, is dit materiaal onmisbaar. Het zorgt voor een stevige en lekvrije verbinding en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Daarom hebben alle soorten appendages een hoge levensduur en zal het niet snel beschadigd raken.

Welke slang heb ik nodig?

Wanneer u een slang nodig heeft voor installatiewerkzaamheden of een andere toepassing, dan is er veel keuze. Zo zijn er water- en gasslangen die worden gebruikt voor bijvoorbeeld cv-installaties of voor de installatie van een keuken. Waterslangen zijn verkrijgbaar voor het transport van zowel koud als heet water. Gasslangen daarentegen moeten tegenwoordig aan een keurmerk voldoen, zodat u verzekerd bent van een veilige slang. Welke slang u nodig heeft, hangt af van het doel waar u deze voor wil gebruiken.

Welke appendages kan ik het beste gebruiken?

Er zijn verschillende uitvoeringen van appendages, waarbij er veel verschil zit in het materiaal, de uitvoering en de maat. Het is allereerst natuurlijk van belang dat de appendage die u gebruikt, geschikt is voor het doeleinde waar u deze voor nodig heeft. Maatvorming en materiaalsoort zijn daarbij essentieel voor het goed functioneren van het product. Let overigens ook goed op de veiligheid. Wanneer u bijvoorbeeld werkt met het installeren van een gasleiding, is het ontzettend belangrijk dat zowel de slang als de appendages goed zijn aangesloten, eventueel met gastape.

 

Bezig met laden...