Voetscan

Voetscan voor werkschoenen

Hoe goed kent u uw voeten? Heeft u al eens een voetscan gehad? In onze showroom hebben we een voetscanner staan die u helpt een beter beeld te krijgen van uw voeten. Alleen de lengtemaat van uw voeten biedt namelijk weinig inzicht in welke werkschoenen voor u het beste zijn! In 5 stappen kunnen we er samen voor zorgen dat u met een passende werkschoen comfortabel aan het werk kunt. Door middel van een nauwkeurige meting kan Delftechniek u direct adviseren over de beste schoenen voor uw voeten, mede gebaseerd op uw werkzaamheden. Wilt u tijdens het werk beschermd zijn maar ook profiteren van comfortabel schoeisel? Neem dan contact op met Delftechniek om een professionele voetscan voor uw werkschoenen te laten maken!

Voetscan voor werkschoenen meten

Het is een eenvoudige klus om uw voeten via een voetscan te meten zodat wij weten waar uw schoeisel aan moet voldoen. Onze scanner doet zijn werk snel en levert bijzonder betrouwbare resultaten, ook als u uw sokken nog aan heeft! De meetgegevens kunt u van ons meekrijgen zodat u ook in de toekomst de perfecte werkschoenen kunt uitzoeken. Bovendien weet u daardoor precies welke inlegzolen u voor uw werkschoenen nodig heeft. Dat is een bijkomend voordeel van een voetscan voor werkschoenen. Meten is weten!

Voetscan voor werkschoenen Delftechniek

Maak het uzelf gemakkelijk op uw werk en laat een voetscan maken voor uw werkschoenen bij Delftechniek! Profiteer van een hoge mate van veiligheid en comfort door een voetscan voor werkschoenen uit te laten voeren bij Delftechniek!

Bezig met laden...