Equipment sales & service

U kunt bij ons terecht voor reparaties en onderhoud van reinigingstechniek, lastechniek, persluchttechniek en generatoren. Voor storingen, onderhoud en keuringen van uw machines en/of materialen kunt u altijd rekenen op de kwaliteit en snelheid van onze afdeling: Equipment Sales & Service. Ook voor een advies over de inrichting van uw werkplaats of voor het daadwerkelijk laten inrichten van uw werkplaats kunt u hier terecht. Ons wagenpark beschikt over een oplegger zodat wij uw grote materiaal wat gerepareerd moet worden bij u kunnen ophalen, om deze vervolgens weer gerepareerd bij u terug te brengen.

Reparaties en onderhoud

U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van vele apparaten en machines: van lasapparaten en snijmachines tot heaters, compressoren, straalsystemen en schoonmaak trailers. Bij Delftechniek is er een professionele werkplaats met een voorraad aan vervangingsonderdelen. Wanneer u uw machine aflevert wordt er onderzocht wat er precies aan de hand is. Op basis hiervan kunnen wij een goede inschatting maken wat de werkelijke kosten zijn van de reparatie. Deze prijsopgave zullen wij doorgeven aan u. Mocht u akkoord gaan met de prijsopgave, dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met de reparatie.

Naast repareren zijn onze monteurs erg bedreven in het uitvoeren van de jaarlijkse keuringen en het onderhouden van gereedschappen en machines. Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch gereedschap van fabrikanten als Metabo, Makita, Hitachi, Festool en DeWalt. Als Kärcher Power partner bieden wij u bovendien de mogelijkheid tot onderhoud aan uw "reinigingsmachines" en andere Kärcher Professional “Materialen”.

Lees hier meer over reparatie en onderhoud.

Keuringen

Voldoen uw gereedschappen en machines nog aan alle eisen? En vooral: zijn ze veilig? Met een keuring door Delftechniek krijgt u snel antwoord.

Onze vakmensen keuren volgens verschillenden NEN-normen:

NEN 3140 – Keuring gereedschap en apparatuur

De NEN 3140 is een keuring van uw handgereedschap en bestaat uit een visuele keuring en een aantal tests. Tijdens de visuele controle kijken we of het gereedschap is voorzien van beschermkappen, er geen kabels met kabelbreuk zijn en of er geen vingers bij geleidende delen kunnen komen. Hiernaast testen we de weerstand en doorvoering van de kabels om vast te stellen dat uw werknemers hier veilig mee kunnen werken.

NEN 2484 – Keuring ladders en trappen

Maakt u binnen uw bedrijf gebruik van klimmateriaal, dan moet dit jaarlijks geïnspecteerd worden door middel van een NEN 2484 keuring. Deze norm stelt eisen aan draagbaar materiaal dat staand wordt gebruikt. Tijdens de NEN 2484 keuring controleren we zowel het volledige product als de verschillende onderdelen zoals bevestigingsmaterialen en op zaken als vervorming of slijtage. We letten ook op; het functioneren, de rechtheid, de compleetheid, de opschriften en de uitschuifbegrenzing.

NEN 360, 361,365 – Valbeveiliging

Deze norm beschrijft de inspectiepunten voor het keuren van valbeveiliging. Hierbij is de NEN 365 een overkoepelende norm die gaat over de systemen voor valbeveiliging, de NEN 360 beschrijft de eisen aan valbeschermers met lijnspanners en de NEN 361 gaat over valharnassen. Aan de hand van een checklist wordt er op diverse inspectiepunten gekeurd. De inspectiepunten betreffen onder andere de gordel, verbindingsmiddelen, ankers en D-ringen.

Lees hier meer over keuringen

Verhuur

Bent u op zoek naar professionele apparatuur? Delftechniek verhuurt bijna alle apparaten. Van generator tot reinigingstrailers en van stofzuiger tot lasmachine. Wij beschikken over een compleet assortiment machines voor zowel de industrie, bouw, scheepvaart, installatietechniek & landbouw. Dit combineren wij met deskundig advies en aanvullende diensten zoals transport en montage. Door het deskundige advies van onze specialisten én een uitgebreid productassortiment levert Delftechniek de totaaloplossing van al uw projecten.

Onze machines en apparaten huurt u zolang u wilt, van een uurtje tot een heel jaar. Voor iedere klus het juiste gereedschap!

Lees hier meer over verhuur.

Bezig met laden...