Sorteer op:
Magna Bithouder 200mm 1/4"

Artikelnummer: 158055

Pagina

Delftechniek heeft een groot aanbod met hoge kwaliteit bit toebehoren. Hiermee wordt het werken met verschillende soorten bitjes een stuk makkelijker en heeft u voor iedere werkzaamheid een oplossing. Zo hebben we in ons aanbod diverse houders en bitschroevendraaiers van hoge kwaliteit, die zowel geschikt zijn voor professionals als voor de doe-het-zelver. De bit toebehoren in ons assortiment zijn bovendien altijd scherp geprijsd!

Bithouder

Voor het snel kunnen wisselen van een bitje wordt een bithouder gebruikt. Deze zijn ook geschikt voor wanneer u gebruik maakt van een accuboormachine. Deze houder klemt bits vast, zonder dat u de bit vast hoeft te draaien. Daardoor kunt u snel van bits wisselen. In sommige gevallen wordt een magnetische bithouder gebruikt. Dit heeft als voordeel dat het bitje niet uit de houder kan vallen wanneer u deze naar beneden houdt. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in diverse lengtes, zodat u er ook in moeilijk bereikbare ruimtes mee kunt werken.

Bit toebehoren kopen

Wilt u voordelig bit toebehoren kopen? Bij Delftechniek helpen we u graag verder. Door altijd vaste lage prijzen te hanteren bent u bij ons gegarandeerd van een voordelige aankoop. Dat geldt ook voor ons andere handgereedschap zoals hamersbits en verspanende gereedschappen. We zorgen ervoor dat wanneer u bit toebehoren wilt kopen, u deze na het bestellen snel in huis heeft. Woont u binnen ons bezorggebied, dan kunnen we zelfs dezelfde dag nog bij u langskomen met uw bestelling. In alle andere gevallen bezorgen we uiterlijk de volgende werkdag.

Bezig met laden...