Sorteer op:
Gedore VDE-Schroevendraaier SLIM DRIVE VDE 2172

Vanaf

Gedore VDE-Schroevendraaier VDE 2160 PZ

Vanaf

Gedore Kruiskop Schroevendraaier Kort Model 2161 PH Serie

Vanaf

Gedore Gedore 3-C schroevendraaier met slagkap voor zaagsnede-schroeven 2154SK

Vanaf

Gedore 3-C Schroevendraaier met Kogelkop 2163 K

Vanaf

Gedore VDE Zaagsnede Schroevendraaier 2170 Serie

Vanaf

Gedore Schroevendraaier tbv kruiskop-schroeven PZ VDE 2160

Vanaf

Gedore VDE-Schroevendraaier VDE 2160 PH

Vanaf

Gedore 3-C schroevendraaier tbv inwendige Torx schroeven 2163BTX

Vanaf

Gedore 3-C schroevendraaier tbv inwendige Torx schroeven 2163BTX

Vanaf

Gedore 3-C schroevendraaier tbv kruiskop-schroeven PZ 2160 PZ

Vanaf

Gedore Gedore 3-C schroevendraaier voor zaagsnede-schroeven, speciale lengtes 2150

Vanaf

Gedore 3C Zaagsnede Schroevendraaier 2150 Serie

Vanaf

Gedore 3-C schroevendraaier met boring tbv inwendige Torx schroeven met stift 2163 TXB

Vanaf

Gedore 3-C schroevendraaier met boring tbv inwendige Torx schroeven met stift 2163 TXB

Vanaf

Gedore 3-C schroevendraaier tbv kruiskop-schroeven PZ, kort model 261

Vanaf

Gedore Schroevendraaier 2153

Vanaf

Gedore 3C Schroevendraaier 2160 PH

Vanaf

Forum Torx-schroevendraaier met ronde kling

Vanaf

Forum Kruiskopschroevendraaiers - Pozidriv, met ronde kling PZ1

Vanaf

Forum Sleufschroevendraaier VDE

Vanaf

Forum Sleufschroevendraaier met ronde kling

Vanaf

Forum Kruiskopschroevendraaiers - Pozidriv, korte uitvoering PZ

Vanaf

Forum Sleufschroevendraaier Korte uitvoering

Vanaf

Pagina

Gereedschappen

Met gereedschappen kunt u verschillende handelingen eenvoudig uitvoeren. U kunt hierbij denken aan het vast- of losmaken van bevestigingsmaterialen zoals schroeven, bouten en spijkers. Een andere belangrijke functie van gereedschap is het bewerken van een materiaal zoals hout, metaal of steen. Daar worden bijvoorbeeld boren, zagen en beitels voor gebruikt. Zo is er voor de meeste toepassingen wel een handig hulpmiddel verkrijgbaar. Bij Delftechniek betaalt u in ieder geval altijd een vaste lage prijs voor al onze gereedschappen.

 

Wat voor gereedschappen zijn er?

Grofweg zijn er twee verschillende soorten gereedschappen: handgereedschappen en machinale gereedschappen. Bij het handgereedschap kunt u denken aan al het gereedschap dat niet mechanisch wordt aangedreven, maar door de inzet van spierkracht. Machinaal gereedschap wordt juist aangedreven door energie. Deze werkt via een stekker in het stopcontact of door een opgeladen accu die zich in het machinale gereedschap bevindt, zoals bij een accuboormachine. Sommige gereedschappen worden echter ook via een compressor gebruikt (spijkerpistolen) of werken met een verbrandingsmotor, zoals kettingzagen.

 

Welke gereedschappen heb ik nodig?

Welk gereedschap u moet gebruiken, hangt in de eerste plaats natuurlijk af van de klus. Wilt u materiaal bewerken, dan gebruikt u in de regelmaat verspanende gereedschappen zoals zagen, beitels en messen. Voor werkzaamheden waarbij er onderdelen bevestigd moeten worden of losgedraaid, wordt sleutelgereedschap gebruikt, maar ook hamers en schroevendraaiers zijn natuurlijk goede voorbeelden. U heeft natuurlijk ook de keuze uit elektrisch of door spierkracht aangedreven gereedschap.

 

Gereedschappen onderhouden

Door gereedschap goed te onderhouden, draagt u bij aan een langere levensduur en een goede werking. Vocht en stof kunnen namelijk zorgen voor een verminderde functionaliteit of het materiaal zelfs permanent beschadigen. Het gereedschap kan gaan roesten, bot worden of door stofdeeltjes sporen van slijtage beginnen te vertonen. Het is daarom zeker aan te raden om uw gereedschap na gebruik dan ook goed af te stoffen en eventueel vocht te verwijderen en deze vervolgens veilig en droog op te bergen.

 

Hoe moet ik gereedschap bewaren?

Het is belangrijk om te zorgen dat de gereedschappen, toebehoren en accessoires goed worden opgeborgen. Aan de ene kant is dat aan te raden voor de veiligheid (zeker met scherp gereedschap zoals een zaag, mes of beitel). Een andere goede reden om gereedschap goed op te bergen, is voor het verlengen van de levensduur. Zorg er voor dat alle hulpmiddelen droog en stofvrij worden opgeborgen. Een goede gereedschapskist of gereedschapskoffer is dan een makkelijke en betaalbare oplossing voor het bewaren van uw gereedschap. Tuingereedschap bewaart u het beste in een goed afgesloten schuur.

Bezig met laden...