Sorteer op:
Bankhamers shop

De echte timmerman kan niet zonder een goede bankhamer. Dit type hamer is specifiek ontwikkeld voor het vastslaan van alle soorten spijkers. Aan de vorm zult u dit handgereedschap snel kunnen herkennen: een metalen kop met een puntige en een vlakke kant en in de meeste gevallen bevestigd aan een houten steel. Doordat een bankhamer in veel verschillende zwaartes te verkrijgen is, kunt u er makkelijk zowel lichte als zware spijkers mee vastslaan. U betaalt bij ons in ieder geval altijd een scherpe prijs!

Bankhamer 2000 gram

Bent u op zoek naar een bankhamer van 2000 gram? Dan bent u bij Delftechniek aan het juiste adres, want wij hebben verschillende hamers van deze zwaarte op voorraad liggen. Door het zware gewicht van de hamerkop, kunt u eenvoudig zware of lange spijkers in de hardere houtsoorten slaan. Een bankhamer van 2000 gram is echter niet aan te raden voor wanneer u kleinere formaten spijkers moet vastslaan in bijvoorbeeld een plank of balk.

Bankhamer 500 gram

U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor een bankhamer van 500 gram. Dit is een echte allrounder waarmee u zowel lichte als zware klussen aankan. Wanneer u een hamer nodig heeft die geschikt is voor de meeste timmerklussen, dan is dit een absolute aanrader. We hebben ze binnen ons online assortiment verkrijgbaar van diverse bekende merken zoals Forum en Gedore, zodat u kunt rekenen op de beste kwaliteit bankhamer van 500 gram voor een zeer betaalbare prijs!

Bankhamer kopen

Wilt u voordelig een goede en betrouwbare bankhamer kopen? Dan helpen we u graag verder! Net als met al ons andere gereedschap kunt u namelijk rekenen op een combinatie van vaste lage prijzen met de allerbeste kwaliteit. Ook zorgen we ervoor dat wanneer u een bankhamer wilt kopen, u deze snel kunt gebruiken op de plaats waar u het nodig heeft. Bestelt u vandaag, dan heeft u uw bestelling vrijwel altijd al de volgende werkdag in huis! Woont u binnen ons bezorgingsgebied, dan kunnen we zelfs dezelfde dag nog langskomen!

Bezig met laden...