Markeren

Sorteer op:
Pagina
Markeren shop

Wanneer u tijdens een klus of bouwproject een bepaalde meetafstand wilt vastleggen, kunt u dit aangeven door deze plek te markeren. Zo weet u precies waar u bijvoorbeeld iets moet afzagen of waar een gat moet worden geboord. Dit kan met verschillende bouwtoebehoren. Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het doel. Werkt u bijvoorbeeld buitenshuis? Dan kan het verstandig zijn om te markeren met een middel dat bestand is tegen een regenbui.


Markeerstiften

Veelvoorkomend en ook ideaal bij gebruik buitenshuis, zijn markeerstiften. Met deze stiften zet u altijd en overal op de juiste plek een markering. Dit kan op praktisch iedere ondergrond: van hout, beton en glas tot op metaal en pvc. Daardoor heeft u met een markeerstift het ideale middel voorhanden dat u altijd en overal kunt inzetten! Markeerstiften zijn bij ons leverbaar in elke kleur en met verschillende diktes, zodat u altijd de juiste markeerstift vindt die u nodig heeft.


Markeerkrijt

Een ander middel dat veel wordt toegepast om een afstand te markeren, is markeerkrijt. Met dit krijt zet u in een handomdraai een plek die u van tevoren hebt afgemeten. Wat hierbij ontzettend handig is, is dat u de markering ook zonder moeite weer kunt verwijderen. Dit in tegenstelling tot een permanente marker. Zeker in het geval van een markering op houten meubels voorkomt u met markeerkrijt dat u na het zagen tegen een vlek aankijkt.

 

Markeerpotloden

Vanwege het lichte gewicht en de lage aanschafwaarde, zijn markeerpotloden erg populair. Ze zijn betrouwbaar om een meetafstand af te tekenen door de veelzijdigheid. Een markering met een timmermanspotlood kan in principe op alle oppervlakten die niet vochtig zijn, zoals hout, steen en metaal. In veel gevallen zijn deze potloden dan ook aan te bevelen, zoals tijdens een verbouwing binnenshuis of bij het werken met houten materialen. Markeerpotloden vindt u bij ons in verschillende uitvoeringen, maar altijd bijzonder laag geprijsd, maar ook voor kraspennen en aftekenband kunt u bij ons terecht!