Sorteer op:
Gedore Schroefsleutel Verstelbaar 62 P

Vanaf

Gedore Schroefsleutel verstelbaar 60 S

Vanaf

Facom Verstelbare moersleutel, gefosfateerd 113A

Vanaf

Facom Verchroomde sleutels met kartelwiel 113A

Vanaf

Forum Verstelbare Moersleutel

Vanaf

Ironside Verstelbare moersleutel

Vanaf

Bahco Verstelbare Moersleutel

Vanaf

Ironside Schroefsleutel Ironside 300mm 2 Comp. 300MM 2 COMP.
Ironside Schroefsleutel Ironside 250mm 2 Comp. 250MM 2 COMP.
Ironside Schroefsleutel Ironside 200mm 2 Comp. 200MM 2 COMP.
Ironside Schroefsleutel Ironside 150mm 2 Comp. 150MM 2 COMP.
Ironside Schroefsleutel Ironside 300mm Chroom 300MM CHROOM
Ironside Schroefsleutel Ironside 250mm Chroom 250MM CHROOM
Ironside Schroefsleutel Ironside 200mm Chroom 200MM CHROOM
Ironside Schroefsleutel Ironside 150mm Chroom 150MM CHROOM
Bahco Moersleutel L110mm/4.1/4 Max13
Bahco Verstelbare moersleutel 8072C-10"
Facom Verstelbare Moersleutel, Gefosfateerd Bekleed 8 Facom 101.8g 101.8G
Facom Facom Verstelbare Moersleutel Gefosfateerd 101.10g 101.10G
Facom Verchroomde Sleutels met Kartelwiel 113C.24C
Bahco Verstelbare Moersleutel Extra Breed 9031 0-38mm
Bahco Verstelbare Moersleutel Extra Breed 9029 0-32mm
Bahco Verstelbare Moersleutel 8073C-12"
Bahco Bahco Verstelbare Moersleutel 86-24"
Verstelbare moersleutels shop

Voor het vast- en losdraaien van moeren van verschillende groottes, is de verstelbare moersleutel een onmisbaar stuk gereedschap. Met deze sleutel heeft u geen uitgebreide ring- en steeksleutel set meer nodig, want met een verstelbare moersleutel kunt u zowel kleine als grote moeren aandraaien. Het is daarmee ook een ideaal gereedschap wanneer u bijvoorbeeld onderweg bent met de fiets. Delftechniek heeft een groot aanbod met verschillende maten van alle bekende merken.

Bahco verstelbare moersleutel

De meest voorkomende combinatie van merk en gereedschap is natuurlijk de Bahco verstelbare moersleutel, ook wel kortgezegd bahco of baco. Bij het horen van die naam zal vrijwel iedereen gelijk de karakteristieke sleutel voor zich zien. Dat is ook niet zo gek, want dit Zweedse merk heeft dit gereedschap uitgevonden. De Bahco verstelbare moersleutel heet in de volksmond dan ook vaak een Zweedse sleutel. Tegenwoordig schaft u hem bij Delftechniek in ieder geval voordelig aan!

Gedore verstelbare moersleutel

Ook voor andere kwaliteitsmerken kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld voor de Gedore verstelbare moersleutel. Deze is bij ons leverbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een handige schaalverdeling zodat u direct ziet op welke grootte u de bek moet instellen. In alle gevallen staat de Gedore verstelbare moersleutel geproduceerd garant voor een zeer lange levensduur. Alle moersleutels van dit merk worden namelijk gemaakt van de beste materialen.

Facom verstelbare moersleutel

Bent u op zoek naar een Facom verstelbare moersleutel? In dat geval helpen wij u eveneens graag verder! Delftechniek heeft namelijk een uitgebreid aanbod met sleutels van dit Franse merk in uiteenlopende maten en uitvoeringen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een verchroomde, of juist een gefosfateerde variant. Met de Facom verstelbare moersleutel heeft in elk geval topkwaliteit in handen, en wanneer u deze bij Delftechniek koopt, betaalt u ook nog eens een vaste lage prijs!

Verstelbare moersleutel groot

Voor het plaatsen of verwijderen van grote moeren, is een verstelbare moersleutel, groot uitgevoerd, een ontzettend handig middel. Deze moersleutels hebben vergeleken met de normale modellen, een extra brede bek. De bekopening is tot wel 40% groter en daardoor kunt u ook de grootste moeren, moeiteloos vast- of losdraaien. Een verstelbare moersleutel, groot uitgevoerd, is bij ons verkrijgbaar van de bekende merken, maar u betaalt altijd een scherpe prijs!

Verstelbare moersleutel kopen

Wilt u een voordelige en hoogwaardige verstelbare moersleutel kopen? Bij Delftechniek vindt u ongetwijfeld wat u zoekt, ongeacht het merk, maat of model! Bestelt u bij ons, dan heeft u het voordeel van onze voordelige prijzen. Een verstelbare moersleutel kopen levert u dus heel veel voordeel op. Dat geldt ook voor al het andere handgereedschap en verspanend gereedschap. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar goedkope schroevendraaiers of tangen? Bekijk dan vooral ons uitgebreide assortiment en bestel direct online!

Bezig met laden...