Lijmtang

De lijmtang is onmisbaar bij het bevestigen van materialen waarbij gebruik wordt gemaakt van lijm. Deze tangen zorgen er namelijk voor dat er lichte druk wordt uitgevoerd op de onderdelen die aan elkaar vast zijn gelijmd. Het mechanisme van deze lijmklemmen, in veel gevallen door middel van schroefdraad, zorgt er voor dat de druk niet te groot is. Dat voorkomt dat de materialen beschadigd kunnen raken. Met hetzelfde mechanisme van de lijmtang kan de spanning na uitharding van de lijm, worden verlaagd.

Bessey lijmtang

Voor de Bessey lijmtang kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Dit van oorsprong Duitse bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten. Met meer dan 100 jaar ervaring is dat natuurlijk niet zo vreemd. De lijmtangen van dit merk bijvoorbeeld kennen een zeer lange levensduur en zijn bestand tegen grote krachten. Ook kunt u ze in diverse maten en uitvoeringen aanschaffen. En bij ons bestelt u een Bessey lijmtang in ieder geval altijd voor een vaste lage prijs!

Lijmtang snelspan

Een lijmtang, snelspan uitgevoerd, is een ideale oplossing om met slechts één hand een product vast te klemmen in de tang. Bij Delftechniek hebben we deze handige lijmklemmen met verschillende groottes van de armen op voorraad liggen, variërend van 160 mm tot maar liefst 300 mm. Zo heeft u ook voor het vastlijmen van de grootste artikelen een manier om een hand vrij te houden met de lijmtang die snelspan is uitgevoerd. Bij ons schaft u deze bovendien aan voor een zeer lage prijs!

Lijmtang kopen

Wilt u een nieuwe lijmtang kopen voor een project thuis of voor dagelijks gebruik in de bouw? Dan zorgen we bij Delftechniek ervoor dat u niet alleen de beste kwaliteit krijgt, met onze vaste lage prijzen bent u dan ook nog eens zeer voordelig uit. Net als bij onze andere gereedschappen zoals bankschroeven en ander span- en klemgereedschap zorgen we ervoor dat u uw bestelling snel en betaalbaar in huis krijgt. Kortom, een lijmtang kopen bij ons levert u veel voordeel op!

Bezig met laden...