Sorteer op:
Steenbeitels shop

Steenbeitel

Met een steenbeitel kunt u veilig en eenvoudig stukken steen weghakken. Dit type beitel is in de meeste gevallen gemaakt van (lucht)gehard staal en daardoor ontzettend sterk. Dat moet ook wel, want om in stenen materialen te kunnen hakken is het van belang dat u kunt vertrouwen op een beitel die dat aankan. Ze zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo hebben wij een steenbeitel in ons online assortiment met zowel een platte als een puntige kop

 

Platte steenbeitel

De platte steenbeitel is waarschijnlijk de meest gebruikte beitel en dankt zijn naam aan de platte vorm van de kop. Hiermee kunt u over het algemeen de meeste hakklussen wel klaren. Dit type steenbeitel is geschikt voor diverse soorten gesteente: van beton tot graniet. Steenbewerking wordt hiermee een eenvoudige werkzaamheid en met een platte steenbeitel van Delftechniek heeft u gegarandeerd de hoogste kwaliteit in handen, waar u altijd een vaste lage prijs voor betaalt.

 

Brede steenbeitel

Met een brede steenbeitel kunt u moeiteloos de grootste oppervlaktes te lijf gaan. Ook hoeft u geen zorgen te hebben over of deze beitels wel geschikt zijn voor de hardste steensoorten zoals graniet, want doordat deze een scherp geslepen kop hebben, kunnen ze vrijwel iedere soort steen aan. Ook is de kop gehard, zodat u bovendien verzekerd bent van een zeer lange levensduur. De brede steenbeitel vindt u in ons online assortiment in verschillende afmetingen.

 

Steenbeitel kopen

Kortom, een steenbeitel kopen in alle soorten en maten doet u natuurlijk bij Delftechniek! Niet alleen heeft u dan altijd de hoogste kwaliteit in handen, ook profiteert u bij ons in alle gevallen van standaard lage prijzen. Neem dan ook direct een kijkje bij al onze andere gereedschappen zoals handgereedschap en tuingereedschap. Deze kunt u net als een steenbeitel kopen voor een scherpe prijs, en bovendien bent u dan ook nog eens verzekerd van een zeer snelle levering!

Bezig met laden...