Sorteer op:
Betra Vloersteekmes / Vloerschraper 280x110 Rvs Fbk Blauw FBK BLAUW
Mestschuifsteel 1600x32mm 1600X32MM
Sneeuwschuiver ALPIN 1A Kunststof Blauw Blauw
Streuding Sneeuwschuiver Gegalvaniseerd Staal
Mestschuif Zonder Steel 55 Cm 55 CM
Mestschuif Zonder Steel 40 Cm 40 CM
Schuivers shop

Schuivers

Met schuivers kunt u, zoals de naam al aangeeft, materialen wegschuiven van een ondergrond. De meest bekende schuiver is waarschijnlijk de sneeuwschuiver. Deze uitvoering is onmisbaar in de wintermaanden voor het verwijderen van sneeuw en hagel. Daarmee heeft u snel weer een schone stoep of straat en voorkomt u ongevallen doordat de sneeuw blijft liggen en bevriest. Een andere bekende schuiver is de mestschuiver. Voor melkveehouders en andere boeren wordt deze veelvuldig gebruikt bij het uitmesten van de stallen. Maar ook particulieren met bijvoorbeeld een paardenstal aan huis, zullen deze schuivers nodig hebben om de mest te verwijderen. Bij Delftechniek hebben we deze gereedschappen in verschillende uitvoeringen, zodat u altijd een geschikt exemplaar kunt bestellen.
 

Een schuiver gebruiken in de tuin en op de oprit

Een schuiver gebruiken in de tuin en op de oprit zal voornamelijk plaatsvinden om sneeuw weg te schuiven. Dit tuingereedschap wordt dan ook vaak gebruikt in de wintermaanden. In tegenstelling tot het gebruiken van strooizout, is de schuiver een veel snellere oplossing en voorkomt u dat de bodemlaag van een tuin beschadigd raakt door het zout. Ze zijn bij ons verkrijgbaar in twee varianten: een versie van kunststof met een metalen schraaprand en een uitvoering die is gemaakt van gegalvaniseerd staal.

Sneeuwschuivers, mestschuivers en andere soorten schrapers

Onze sneeuwschuivers, mestschuivers en andere soorten zijn ideaal voor een aantal toepassingen. In de winter komt het regelmatig voor dat het sneeuwt en daarvoor kan de sneeuwschuiver van pas komen. Dit is een type schuiver dat de sneeuw makkelijk wegschuift. Deze schuivers zijn vrij sterk, aangezien een berg sneeuw behoorlijk zwaar kan zijn. Dat geldt ook voor het wegvegen van mest in een stal. Hiervoor wordt een mestschuiver gebruikt. Deze worden geproduceerd van sterke materialen zoals aluminium en gegalvaniseerd staal. Daardoor hoeft u niet bang te zijn voor roestvorming. Andere schuivers en schrapers die u bij ons kunt vinden zijn vloersteekmessen en vloerschrapers.

Bezig met laden...