Sorteer op:
Pagina

Boren shop

Voor professionals in de bouw en bij klussers thuis is het één van de meest gebruikte technieken: boren. Het is een noodzakelijke manier om een voorwerp van een gat te voorzien, met vaak verschillende doeleinden. Boorgaten worden bijvoorbeeld gemaakt om een object te verzinken, maar een gat boren is ook nodig wanneer u een plug in een muur wilt bevestigen. Vaak wordt hiervoor een boormachine gebruikt, maar het is ook mogelijk om een boorgat te maken met een handboormachine.


Borensets

In tegenstelling tot het kopen van losse boortjes, is de aanschaf van borensets een stuk praktischer. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd het juiste boortje voor handen heeft en niet steeds weer een nieuwe soort of maat hoeft aan te schaffen. Delftechniek heeft een groot aantal borensets die in alle gevallen worden geleverd in een handige cassette. Zo ziet u in één oogopslag welke boormaat u nodig heeft en voorkomt u dat u losse boortjes kwijtraakt.

Houtboren

Voor het aanbrengen van boorgaten in houten voorwerpen zoals planken zijn houtboren onmisbaar. Een houtboor zorgt ervoor dat het weggeboorde hout uit het boorgat wordt gevoerd zonder dat de boor wegglijdt. Ook zal een goede boor ervoor zorgen dat het boorgat recht is zodat een schroef of plug makkelijk aangebracht kan worden. Een houtboor is bij Delftechniek verkrijgbaar in heel veel verschillende diktes en daardoor kunt u voor iedere grootte wel geschikte houtboren vinden.

Metaalboren

Aangezien metalen zoals ijzer vrij hard zijn, zijn metaalboren aan te raden om een gat mee te boren. Deze zijn een stuk robuuster dan een houtboortje en ze zijn daarom geschikt om te boren in verschillende metaalsoorten. Een metaalboor lijkt veel op de variant voor hout, maar mist vaak de scherpe punt. Delftechniek heeft in ieder geval een ruim assortiment met metaalboren van zeer hoge kwaliteit, maar voor een standaard lage prijs!

Betonboren

Andere veel gebruikte boren zijn de zogenaamde betonboren. Deze zijn geschikt voor het zwaardere werk zoals het maken van boorgaten in beton, keien, marmer of andere steensoorten. Een betonboor is te herkennen aan de stompe boorkop en vaak is deze voorzien van een afwijkende kleur zoals rood. Wanneer u gaten in beton wilt boren, heeft u met ons assortiment betonboren in ieder geval altijd een geschikte oplossing voor handen waar u ook nog eens een zeer lage prijs voor betaalt!

Diamantboren

Heeft u een type boor nodig voor het maken van bijzonder grote gaten in de hardste steensoorten zoals graniet en gewapend beton, dan zijn diamantboren onmisbaar. Een diamantboor is namelijk geschikt voor het allerzwaarste werk en wordt dan ook veel gebruikt in bouwprojecten. Door de vorm valt een diamantboor gelijk op: het is een kokervorm met uitsparingen in tegenstelling tot de normale, gedraaide boorkoppen. Diamantboren vindt u bij Delftechniek zowel voor nat als droog boren.

Kernboren

Voor het boren van grote gaten in metaalsoorten, zijn kernboren ontwikkeld. Een kernboor is ook opvallend ten opzichte van andere boren doordat ze een stuk groter zijn dan normale metaalboren, de diameter van een kernboor begint namelijk pas bij 12 mm. Bent u op zoek naar kernboren van hoogwaardige kwaliteit, maar voor een zeer lage prijs? Dan bent u bij Delftechniek in ieder geval altijd aan het juiste adres. En woont u binnen ons bezorgingsgebied, dan kunt u de kernboor dezelfde dag nog gebruiken!

Bezig met laden...