Sorteer op:
Hss kon.ruimers 23x45 mm spira algr. 1 Op 10 23X45 MM

Bij het boren van gaten in harde materialen zoals hout, beton en metaal kan het voorkomen dat het boorgat niet helemaal rond is, of iets te klein. Met ruimers kunt u dan, zoals de naam al aangeeft, de gemaakte boorgaten ruimer maken. Daarnaast is een ruimer een stuk gereedschap dat bijzonder goed geschikt is om boorgaten zacht en glad te maken, zodat u geen last hebt van uitsteeksels zoals bramen en splinters. Bij Delftechniek kunt u ruimers kopen in verschillende groottes zodat u altijd de juiste ruimer in huis haalt.

Ruimers online bestellen

Bij Delftechniek kunt u heel eenvoudig ruimers online bestellen, maar wij helpen u ook graag met andere verspanende gereedschappen. In alle gevallen zorgen wij ervoor dat u een vaste lage prijs betaalt voor de beste kwaliteit. Ruimers online bestellen doet u overigens makkelijk en snel: binnen een paar muisklikken heeft u precies het juiste gereedschap dat u nodig heeft en zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk uw kant op komt! Neem overigens gerust contact op met onze klantenservice indien u vragen heeft over het gebruik van ruimers.

Ruimers kopen

Is uw boorgat te klein en wilt u ruimers kopen? Dan vindt u bij Delftechniek ongetwijfeld wat u zoekt met ons bijzonder grote aanbod aan deze én andere soorten gereedschappen. In alle gevallen krijgt u voor een scherp bedrag de beste kwaliteit in huis. Ruimers kopen bij ons levert u ook als voordeel op, dat u uw bestelling de volgende werkdag al in huis heeft. Heeft u ruimers nodig op een locatie binnen ons bezorgingsgebied, dan komen wij zelfs dezelfde dag nog bij u langs met uw bestelling!

 

Bezig met laden...