Ruimers

Sorteer op:

 

Bij het boren van gaten in harde materialen zoals hout, beton en metaal kan het voorkomen dat het boorgat niet helemaal rond is, of iets te klein. Met ruimers kunt u dan, zoals de naam al aangeeft, de gemaakte boorgaten ruimer maken. Daarnaast is een ruimer een stuk gereedschap dat bijzonder goed geschikt is om boorgaten zacht en glad te maken, zodat u geen last hebt van uitsteeksels zoals bramen en splinters. Bij Delftechniek kunt u ruimers kopen in verschillende groottes zodat u altijd de juiste ruimer in huis haalt.

Ruimers online bestellen

Bij Delftechniek kunt u heel eenvoudig ruimers online bestellen, maar wij helpen u ook graag met andere verspanende gereedschappen. In alle gevallen zorgen wij ervoor dat u een vaste lage prijs betaalt voor de beste kwaliteit. Ruimers online bestellen doet u overigens makkelijk en snel: binnen een paar muisklikken heeft u precies het juiste gereedschap dat u nodig heeft en zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk uw kant op komt! Neem overigens gerust contact op met onze klantenservice indien u vragen heeft over het gebruiken van ruimers.

Ruimers kopen

Is uw boorgat te klein en wilt u ruimers kopen? Dan vindt u bij Delftechniek ongetwijfeld wat u zoekt met ons bijzonder grote aanbod aan deze én andere soorten gereedschappen. In alle gevallen krijgt u voor een scherp bedrag de beste kwaliteit in huis. Ruimers komen bij ons levert u ook als voordeel op, dat u uw bestelling de volgende werkdag al in huis heeft. Heeft u ruimers nodig op een locatie binnen ons bezorgingsgebied, dan komen wij zelfs dezelfde dag nog bij u langs met uw bestelling!