Sorteer op:
Pagina

Of het nu gaat om het doorslijpen of scherp slijpen van materialen, zonder slijpmiddelen wordt dat onbegonnen werk. Deze gereedschappen om mee (door) te slijpen zijn speciaal ontwikkeld om te zorgen dat u snel en veilig kunt werken voor het beste resultaat. Delftechniek heeft een ruim assortiment met alle soorten slijpmiddelen zoals doorslijpschijven, afbraamschijven, diamanntschijven en staaldraadborstels. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten zodat u voor iedere toepassing wel een geschikt slijpmiddel kunt vinden.

Slijp en schuurmiddelen

Voor alle mogelijke manieren van het slijpen en doorslijpen van producten en materialen kunt u bij Delftechniek terecht met ons ruime aanbod van slijp en schuurmiddelen. Daarnaast hebben wij uiteraard ook een gevarieerd assortiment met slijpsteen toebehoren zoals slijpstenen en slijppasta. Wilt u messen, beitels of ander gereedschap met de hand slijpen? Dan hebben wij ook verschillende wetstenen op voorraad. Al onze slijp- en schuurmiddelen kenmerken zich door een lage prijs maar zeer hoge kwaliteit!

Slijpmiddelen kopen

Voor praktisch iedere klus en toepassing op het gebied van slijpen, kunt u bij Delftechniek terecht om slijpmiddelen te kopen. In de eerste plaats heeft u het voordeel dat wij altijd lage prijzen hanteren, maar wel zorg dragen voor de allerhoogste kwaliteit. Daarom kunt u jarenlang van uw gereedschap genieten. Gaat u slijpmiddelen kopen, dan kunt u er in veel gevallen ook nog dezelfde dag gebruik van maken. Wij bezorgen deze namelijk nog dezelfde dag, wanneer u in ons bezorgingsgebied woont of werkt!

Bezig met laden...