Sorteer op:
Cirkelzaagbladen shop

Cirkelzaagblad

Een cirkelzaagblad is een rond, getand zaagblad, dat gebruikt wordt op de cirkelzaag. Dit elektrische gereedschap wordt gebruikt om verschillende materiaalsoorten doormidden, op maat te zagen of af te korten. Deze apparaten kunnen zowel vast op een werkbank zijn bevestigd, of als draagbare uitvoering, al dan niet voorzien van een accu. Met de ronde draaischijf met vertanding kunt u eenvoudig en zonder inspanning hout, kunststof en metalen doorslijpen. De ronde vorm van cirkelzaagbladen is kenmerkend en verschilt niet alleen qua uitvoering, maar ook wat afmetingen betreft. U kunt deze bladen namelijk in verschillende groottes kopen, van de veelgebruikte uitvoeringen zoals 190x30 tot cirkelzaagbladen voor de zwaarste klussen, zoals 305x25,4. Bij Delftechniek vindt u al deze zaagbladen voor de cirkelzaag niet alleen in veel verschillende soorten en maten, u bent ook nog eens verzekerd van een lage prijs én een snelle verzending!

Cirkelzaagblad voor metaal en andere materialen

Een cirkelzaagblad kunt u gebruiken voor onder andere metaal, hout en andere materialen, zoals diverse kunststofsoorten. Het zaagblad van cirkelzagen varieert niet alleen in de grote, ook de tanden van deze bladen verschillen, afhankelijk van de materialen die u wilt zagen. Met topmerken als Metabo, Makita en Kelfort hebben wij een groot aanbod met cirkelzaagbladen van de hoogste kwaliteit, zodat u moeiteloos door kunststof, zachthout, hardhout, koper, staal, messing en andere metalen heen kunt zagen. Deze zaagbladen gaan bovendien erg lang mee, zonder snel bot te worden, zodat u ze niet alleen als doe-het-zelver, maar zeker ook voor professioneel gebruik kunt inzetten.

Een cirkelzaagblad slijpen of vervangen?

Wanneer de zaag niet meer goed functioneert, kunt u twee dingen doen: het cirkelzaagblad slijpen of vervangen. In de meeste gevallen is het (laten) slijpen niet alleen een lastige, maar vooral tijdrovende klus. Ook heeft u niet altijd de garantie dat het slijpen leidt tot het gewenste resultaat en het kan bovendien ook aardig in de kosten lopen. Daarom is het verstandiger om bij een bot zaagblad van de cirkelzaag, deze te vervangen door een nieuw exemplaar. Wanneer u deze bij ons online bestelt, profiteert u namelijk altijd van scherpe prijzen, voor de beste kwaliteit.

 

Welk cirkelzaagblad heb ik nodig?

Het is belangrijk dat u het juiste cirkelzaagblad kiest. De vertanding en grootte van deze zaagbladen zijn namelijk ontwikkeld voor verschillende materiaalsoorten. Bij het zagen van hout met de cirkelzaag heeft het blad grove tanden die verder uit elkaar geplaatst zijn, dan bij harde materialen zoals metaal. Dan zijn de tanden van de cirkelzaagbladen juist weer veel kleiner, en zijn ze veel dichter op elkaar geplaatst. Kies dus altijd voor het zaagblad voor de cirkelzaag die passend is voor het materiaal dat u wilt zagen. Zo voorkomt u namelijk onnodige schade en ongelukken.

Wat kost een cirkelzaagblad?

De kosten van een nieuw cirkelzaagblad verschillen enorm, en kunnen enkele tientallen euro’s tot over de 100 euro bedragen. Dat verschil zit namelijk in de grootte van het ronde blad van dit type zaag, de vertanding en het materiaal van het zaagblad. Voor de kleine bladen liggen de kosten het laagst. Heeft u een groot cirkelzaagblad nodig? Dan liggen de kosten hoger. Bij Delftechniek bent u voor deze verspanende gereedschappen, maar ook voor alle overige gereedschappen, in alle gevallen verzekerd van de beste prijzen, dus bestel vandaag nog voordelig online!

Bezig met laden...