Sorteer op:
Pagina

Onze specialisten staan voor je klaar. Neem contact met ons op via lastechniek@delftechniek.nl 

Lastechniek

Maakt het toepassen van lastechniek deel uit van uw core-business? Dan is Delftechniek, Tools, Safety en Supplies uw online groothandel waar u alle machines en materialen vindt die u maar nodig heeft. Wij hebben namelijk een gevarieerd aanbod met lasmachines, onderdelen voor lasmachines, lasdraden en nog veel meer. Delftechniek is ook officieel Lorch dealer. De lastechniek van dit hoogwaardige merk wordt speciaal gemaakt voor in autogarages, machinewerkplaatsen, industriële productiestraten of scheepswerven. Ook voor professionele lasinverters van een topmerk zoals Gys kunt u bij ons terecht. Plaats eenvoudig uw bestelling en wij zorgen voor een snelle levering!

Lastechniek groothandel

Delftechniek is uw complete lastechniek groothandel. Om die reden hebben wij niet alleen lasapparatuur in ons assortiment maar ook lastoevoegmateriaal, zoals:

Om veilig te lassen heeft u niet alleen goede materialen nodig, maar ook een goede lasbescherming in de vorm van lasbrillen, lashandschoenen, lashelmen en laskleding. Ook deze producten vindt u in het complete assortiment van lastechniek groothandel Delftechniek. Vraag voor nog meer bestelgemak vrijblijvend een account aan. Wij helpen u graag verder!

Lastechniek Hoogezand

Zoekt u een grootleverancier voor uw lastechniek nabij Hoogezand die u de beste service kan leveren? Dan zit u helemaal goed bij Delftechniek. Wij kunnen u onder meer helpen bij zowel de reparatie en het onderhoud van uw lasapparatuur. Zo hoeft u hieraan geen onnodige tijd te verspillen. Daarnaast hebben wij in ons assortiment lastechniek te Hoogezand lastoebehoren waarin u kleine maar soms onmisbare producten kunt vinden, zoals:

  • Aardklemmen
  • Afsluitringen
  • Klemnippels

Las- en snijtechniek kopen

Wanneer u veel werkzaamheden aan carrosserieën uitvoert, kunt u bij Delftechniek geschikte las en snijtechniek onderdelen kopen. Onze plasmasnijders zijn van hoge kwaliteit. U snijdt moeiteloos door staal, rvs en gietijzer tot wel 10 mm dik en door aluminium en koper tot wel 8 mm dik. Bovendien kunt u kiezen voor de speciale uitvoering van de plasmasnijder met een handige touchscreen. Daarnaast hebben wij een breed assortiment met snijtoebehoren en onderdelen zoals snijbekken, heetstookkoppen en slangtules. In onze webshop kunt u vrijwel alles voor de las en snijtechniek kopen. Daarmee kunt u als professional zowel veilig als efficiënt werken!

 

 

Bezig met laden...