Sorteer op:
Pagina
Lasapparatuur, onderdelen en hulpmaterialen | Delftechniek!

Lasapparatuur

Er zijn vele verschillende soorten lasverbindingen. Bij Delftechniek vindt u voor vrijwel elke industriële toepassing de juiste lasapparatuur. Wij hebben onder andere speciale machines voor TIG lastechnieken, zodat u probleemloos kunt lassen met onedele metalen zoals magnesium. Ook voor lasapparatuur met geavanceerde MIG en MAG toepassingen kunt u bij onze online groothandel terecht. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service voor het onderhoud en de reparatie van uw lasapparatuur. Zo hoeven u machines nooit lang stil te staan!

 

Lasapparatuur groothandel

Delftechniek is gespecialiseerd in tools, safety en supplies voor lasapparatuur. In onze groothandel bestelt u naast speciale las- en snijtechniek, ook gemakkelijk lastoebehoren en lastoevoegmateriaal zoals lasdradenlaselektroden en lasstaven. Sinds kort mogen we onszelf officieel dealer noemen van de lasmachines van het merk Lorch en daar zijn we met recht trots op. Deze machines zijn gasgekoeld en zijn bovendien gemakkelijk en intuïtief te bedienen. Ook voor speciale lasinverters met TIG en MMA technologie en andere lasapparatuur kunt u bij onze groothandel terecht.

 

 

Lasapparatuur Delfzijl

Er is geen betere plek voor de scheepsbouw dan een haven. Met Delftechniek haalt u eenvoudig uw lasapparatuur uit Delfzijl. In deze vestiging van onze groothandel hebben wij een groot aantal lasbenodigdheden klaarliggen. Ook snijtechniek onderdelen voor het voorbereiden van uw werkzaamheden vindt u in ons uitgebreide assortiment, evenals de noodzakelijke lasbescherming voor uw lichaam en ogen, om veilig te kunnen werken. Wanneer u uw lasapparatuur bij ons in Delfzijl bestelt profiteert u van een uitgebreide service en een snelle levering!

 

Lasapparatuur kopen

U heeft in onze online groothandel volop mogelijkheden om lasapparatuur te kopen. Naast Lorch machines bieden we u ook diverse apparaten van andere topmerken. De halfautomaten van Oerlikon zijn bijvoorbeeld zeer geliefd vanwege het zeer compacte formaat in combinatie met de diverse instellingen. Deze machine kunt u gemakkelijk meenemen. Onze deskundige klantenservice adviseert u graag welke lasapparatuur u het beste kunt kopen voor uw bedrijfstak. Naast online bestellen kunt u bij ons ook gemakkelijk een account aanvragen om van nog meer voordelen te profiteren. Wij zijn u graag van dienst!

Bezig met laden...