Sorteer op:
Lasstaaf TIG lassen nodig? Ruim voorradig bij Delftechniek!

Lasstaaf

Wanneer u een werkstuk maakt van één soort metaal heeft u een lasstaaf van hetzelfde materiaal nodig. Deze vindt u eenvoudig online bij Delftechniek Tools, Safety en Supplies! Wij hebben in ons ruime assortiment onder andere lasstaven van aluminium, rvs en staal. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een lasstaaf op basis van een legering of zilversoldeer. U heeft bij ons de keuze uit verschillende merken op het gebied van lastoevoegmateriaal waarvan Oerlikon en Lincoln de grootste zijn. Daarmee kiest u als professioneel lasser voor de hoogste kwaliteit.

 

Lasstaaf groothandel

Delftechniek heeft een zeer gevarieerd aanbod. Wilt u niet alleen een lasstaaf in onze groothandel bestellen, maar ook laselektrodenlassteentjes en geschikt lasdraad voor uw lastoorts? Lastoevoegmateriaal is bij ons altijd ruim op voorraad. Daardoor profiteert u standaard van een snelle levering wanneer u een lasstaaf in onze groothandel koopt. Bovendien worden deze geleverd in een handige koker met meerdere lasstaven, zodat u met uw laswerk weer even vooruit komt!

 

Lasstaaf Heerhugowaard

Delftechniek is er niet alleen wanneer u een lasstaaf in Heerhugowaard nodig heeft. Wij zijn gespecialiseerd in technische oplossingen en diensten voor bedrijven in heel Nederland. Ook om een lasmachine of plasmasnijder te kopen kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van een keuze. Daarnaast bieden wij een uitgebreide reparatie- en onderhoudsservice. Met onze materialen voor lastechniek of een lasstaaf uit Heerhugowaard bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Lasstaaf TIG

U heeft geen last meer van slakvorming, spatten en een hoge rookontwikkeling wanneer u met een lasstaaf van Delftechniek een TIG lasverbinding maakt. Deze lastechniek is heel handig omdat u geen andere toevoegmaterialen hoeft te gebruiken en goed zicht houdt op uw werk. Ook heeft u de juiste apparatuur en inert Argon gas nodig om te voorkomen dat uw lasstaaf voor TIG lassen en de wolfraam elektrode gaat roesten. In ons brede assortiment lastoebehoren vindt u diverse onderdelen zoals toortsen, gascups, gaslenzen, gasslangen en gasverdelers.

Bezig met laden...