Snijapparatuur

Sorteer op:
Las-en Snijset Lx14 LX14

Artikelnummer: 237501

Plasmasnijder kopen? Kies een compact formaat! Delftechniek

Plaatmaterialen en carrosserieën snijden wordt eenvoudig wanneer u een plasmasnijder gaat kopen. Bij Delftechniek kunt u deze bestellen in een lichtgewicht uitvoering die u probleemloos overal mee naartoe neemt. De trekker van de toorts heeft een speciale beveiliging die voorkomt dat u deze per ongeluk activeert. Een plasmasnijder kopen biedt nog een ander voordeel. Deze is namelijk geschikt voor plaatmaterialen van verschillende metalen zoals staal, rvs en gietijzer. Zelfs aluminium en koper kunt u ermee snijden.

 

Plasmasnijder kopen groothandel

Het is altijd handig om uw plasmasnijder te kopen bij groothandel Delftechniek. Wij hebben een compleet assortiment op het gebied van lastechniek. Onze plasmasnijders van het merk Gys zijn heel geschikt voor het uitvoeren van industriële werkzaamheden in moeilijke omstandigheden. Ze leveren kwalitatief hoogwaardig snijwerk en zijn gemakkelijk mee te nemen. Hetzelfde geldt voor de lasmachines van Gys. Ook andere materialen op het gebied van snijtechniek voor het lassen vindt u in ons ruime assortiment. Zo kunt u naast een plasmasnijder kopen ook in onze groothandel terecht voor snijbekken en snijmondstukken.

 

Plasmasnijder kopen Heerhugowaard

Delftechniek is het juiste adres wanneer u een plasmasnijder wilt kopen in Heerhugowaard. Wij zijn daar gevestigd aan de Marconistraat 30. Als complete groothandel bieden we u een uitgebreide onderhouds- en reparatieservice. Bovendien hebben wij ook aan uw veiligheid gedacht. In ons ruime assortiment lasbescherming vindt u onder andere de volgende materialen:

Vraagt u zich af welke plasmasnijder u het beste kunt kopen in Heerhugowaard? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers helpen u graag!

 

Plasmasnijder kopen online

Het is bij Delftechniek heel eenvoudig om een plasmasnijder te kopen door online uw bestelling te plaatsen. Dat geldt niet alleen voor onze snijmachines maar ook voor de materialen die u nodig heeft bij uw werkzaamheden. Zo kunt u ook bij ons terecht voor al het lastoevoegmateriaal dat u nodig heeft. Wij bieden u een ruime keuze uit onder andere lasdraadlaselektrodenlasstaven en lassteentjes. U bestelt deze materialen eenvoudig mee wanneer u uw plasmasnijder gaat kopen in onze online groothandel.

Bezig met laden...