Sorteer op:
Metabo Accu Haakse Slijper WB 18 LT 11-125 Quick 125mm
Makita Haakse Slijper 18V DGA504ZJ 125mm
Makita Haakse Slijper DGA505ZJ (Geen Accu & Oplader)
Makita Accu Haakse Slijper 40V GA005GZ
Makita Haakse Slijper DGA504ZJ 18V 125mm
Hikoki Haakse Slijpmachine 125mm exclusive HSC II G18DSL2W3Z
Makita 18 V Haakse Slijper 125 Mm Dga506zj DGA506ZJ
Makita Haakse Slijper 125mm 18v Dga506rtj MAKITA DGA506RTJ
Hikoki Accu haakseslijpmachine mv-b G3623DAWGZ
Hikoki Accu haakse slijpmachine - body Zonder accu's en oplader
Makita Powerpack slijper Bl1850 + Dga504Zj + A-80656
Makita 18V Rechte Slijper Basic Dgd800Zj
Makita 18 V Haakse Slijper Dga505Rtj

Accu slijpmachine

Onregelmatigheden zijn menig perfectionist een doorn in het oog! Hiermee maakt u gelukkig korte metten wanneer u een accu slijpmachine gebruikt. Bij Delftechniek vindt u deze efficiënte apparaten van de grootste merken, zodat u weet dat u kwaliteit in huis haalt. Bovendien kiest u eenvoudig uit verschillende modellen, waarbij u zich kunt baseren op de gewenste diameter van de schijven van de accu slijpmachine. Hoe nauwkeurig uw werk, hoe kleiner deze roterende onderdelen dienen te zijn.

Accu slijpmachine Makita

U doet er altijd verstandig aan door voor een slimme accu slijpmachine van Makita te kiezen. Zeiden we nou ‘slimme’? Ja, dat klopt! Dit handige accu gereedschap schakelt zichzelf uit wanneer zich een kick-back voordoet en past automatisch het toerental aan wanneer het zwaar belast wordt. Dergelijke efficiëntie vindt u ook terug wanneer u bij ons tuinmachines van hetzelfde merk bestelt. In combinatie met uw accu slijpmachine van Makita zorgt u er eenvoudig voor dat uw tuin en woning er weer prachtig bij liggen!

Accu slijpmachine groothandel

U vindt altijd het apparaat dat u zoekt in de accu slijpmachine groothandel van Delftechniek! Bovendien zijn wij het perfecte adres voor bijbehorende oplaadapparaten. Hiermee komt u nooit op cruciale momenten zonder stroom te zitten. Of u nu accuboorhamers nodig heeft of een accu slijpmachine, wij hebben exact wat u nodig heeft! Alleen de beste merken maken deel uit van ons ruime assortiment. Dat zult u wel merken zodra u bij ons uw slag gaat slaan!

Accu slijpmachine Delfzijl

Schaf voordelig en met groot gemak uw nieuwe accu slijpmachine aan in Delfzijl, waar de hoofdvestiging van Delftechniek gevestigd is. Hier vindt u alles van zaagmachines tot accuslagschroevendraaiers. Bekijk bovendien ons overige accugereedschap voor het nieuwste en het beste op het gebied van draadloze apparatuur! Deze bestelt u uiteraard samen met uw accu slijpmachine in Delfzijl, het kloppende hart van Delftechniek. Heeft u specialistische informatie nodig om de juiste keuze te kunnen maken? Kom dan gerust eens langs en vraag onze experts het hemd van het lijf!

Bezig met laden...