Breekhamers

Sorteer op:
Pagina
Breekhamer | Slopen doet u met deze krachtpatser! | Delftechniek

Breekhamer

Voor een zware klus heeft u grof geschut nodig. Met de breekhamer van Delftechniek kunt u voegen, tegels, plavuizen en mortelresten breken en uithakken. U heeft de keuze uit breekhamers van vooraanstaande merken, zoals Hitachi (Hikoki) en Makita. U vindt bij ons breekhamers, hak-breekhamers en een speciale breekhamer met verlengde greep voor het breken van (vloer-)tegels. Plaats uw order in onze webshop en wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!

 

Makita breekhamer

Wat opvalt aan een breekhamer is dat de kop niet ronddraait, maar op en neer beweegt. Omdat de beitel met een enorme slagkracht op keiharde plavuizen landt, is het belangrijk dat deze goed blijft zitten. Daarom is de Makita breekhamer altijd voorzien van een SDS-boorkop, waarin de beitel stevig is verankerd. Van het topmerk Makita hebben wij ook boorhamers en slagmoeraanzetters in ons aanbod. Bestel gelijk en ontdek de kracht van onze Makita breekhamer en ander gereedschap.

 

Breekhamer groothandel

Waar moet u op letten als u een breekhamer in onze groothandel gaat aanschaffen? Het trillingsniveau is een belangrijke factor. U wilt volop kunnen slopen, zonder dat de enorme kracht die hierbij vrijkomt alleen door uw armen wordt opgevangen. Daarom vindt u in onze groothandel de breekhamer met een laag trillingsniveau en eventueel een achterhandgreep met antivibratie. Alles wat u wilt weten over de verschillende breekhamers vindt u online in onze uitgebreide productbeschrijvingen.

 

Elektrische breekhamer

Het fijne aan onze elektrische breekhamer is dat u verschillende beitelstanden in kunt stellen. Hierdoor hoeft u de breekhamer niet in een onmogelijke hoek vast te houden om bijvoorbeeld tegels weg te hakken. Bovendien zijn een aantal van onze modellen voorzien van twee handgrepen, waardoor u meer controle heeft over dit elektrische gereedschap. Heeft u vragen over de elektrische breekhamer of ander gereedschap? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers.

 

Breekhamer Eemshaven

U kunt eenvoudig online uw breekhamer bestellen bij Delftechniek in de Eemshaven. Wilt u een krachtige breekhamer? Let dan op het aantal Joules dat online wordt aangegeven bij de producten. Hoe hoger het aantal Joules, hoe meer kracht de breekhamer genereert. Dankzij de duurzame werking van onze breekhamers door een lager stationair toerental zullen de apparaten langer meegaan en hun kracht behouden. Het is ook mogelijk om een breekhamer in onze vestiging in Eemshaven af te halen. U kunt uiteraard ook kiezen voor ander gereedschap als schaafmachinesboormachines of combihamers. Bekijk ons aanbod online!