Sorteer op:
Hikoki Bovenfreesmachine m8v2wsz M8V2WSZ
Hikoki Accu kantenfreesmachine 18v zonder accu's en lader M1808DAW2Z
Record Graveerstift record profi 7400041 a4 punt / hard metaal A4 PUNT / HARD METAAL
Hikoki Bovenfreesmachine m12veutz M12VEUTZ
Makita 230V Bovenfreesmachine Rp0900K
Hikoki Accu bovenfreesmachine 36v - zonder accu en lader M3612DAW2Z
Metabo Bovenfrees Of E 1229 Signal
Metabo Bovenfrees Ofe 738

Artikelnummer: 230146

Freesmachine

Verwerk iedere gewenste vorm in stevige materialen zoals hout en metaal met een professionele freesmachine. Bij Delftechniek heeft u de keuze uit vele verschillende modellen van topmerken als Makita, Metabo en Record. Kies uit apparaten die met de hand moeten worden bediend of juist via een computer worden aangestuurd. Door een freesmachine te gebruiken heeft u de grootste controle over de vormen die u in uw materialen maakt. Bestel daarom uw professionele gereedschap bij Delftechniek!

Freesmachine hout

Zoekt u een nieuwe freesmachine om hout mee te bewerken? Dan bent u bij Delftechniek absoluut aan het juiste adres! Met de grootste precisie creëert u uitsparingen in de te bewerken materialen, op de tiende millimeter nauwkeurig. Bovendien vindt u bij ons niet alleen een freesmachine om hout mee te behandelen maar ook vele andere apparaten. Kunt u bijvoorbeeld wel een zaag- of schaafmachine gebruiken om planken mee op de gewenste grootte te krijgen? Dan hebben we precies wat u nodig heeft!

Freesmachine Festool

Wanneer u gebruik wilt maken van power tools van Duitse topkwaliteit, komt u al gauw bij een freesmachine van Festool uit! Bij Delftechniek kunt u zowel een handgestuurd bovenfrees als een bank model kiezen. Dankzij een spaanvanger en afzuigkap heeft u geen last van kleine deeltjes die blijven liggen, aangezien 99% hiervan wordt opgenomen. Dit maakt een freesmachine van Festool niet alleen handig maar ook heel veilig in gebruik. Kies bij Delftechniek het apparaat uit dat het beste bij uw werkzaamheden past!

Freesmachine Eemshaven

Heeft u behoefte aan deskundig advies voordat u een keuze maakt uit ons brede elektrisch gereedschap assortiment? Delftechniek voorziet u graag van de nodige informatie wanneer u een freesmachine in Eemshaven of een van onze andere filialen wilt bestellen. Bovendien heeft u dan gelijk de kans om ook onze andere apparaten te bekijken, zoals onze multitools voor een perfecte afwerking. Hiermee schuurt, zaagt en raspt u uw materialen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid. In combinatie met een freesmachine uit Eemshaven of een andere afdeling van Delftechniek wordt het bewerken van metaal, hout en diverse steensoorten een makkie!

Freesmachine groothandel

Maak uw keuze in onze freesmachine groothandel om uw onderneming te voorzien van professionele en gebruiksvriendelijke apparatuur! Aan iedere situatie valt wel een mouw te passen. Zo kunt u onder andere gebruik maken van een schaafmachine uit ons brede aanbod, waarmee u een bovenlaag van uw hout verwijdert. Voor een preciezere afwerking gaat u natuurlijk voor een freesmachine uit onze groothandel, waarmee u de grootste controle heeft over het bewerkingsproces. Delftechniek maakt uw project een stuk gemakkelijker!

Bezig met laden...