Sorteer op:
Metabo Heteluchtpistool HG 20-600 2000W
Hikoki Heteluchtpistool Rh650V(La)
Hikoki Heteluchtpistool Rh600T(La)

Heteluchtpistool

Drogen of verwijderen van een verflaag kan een zeer tijdrovende klus zijn. Tenzij u natuurlijk een heteluchtpistool van Delftechniek gebruikt! De bovenlaag wordt hierdoor zo broos dat deze eenvoudig kan worden verwijderd. U kunt een dergelijk apparaat heel goed vergelijken met een föhn, ware het niet dat de gereedschappen in ons brede assortiment een temperatuur produceren die vele malen hoger ligt. Daarnaast wordt een heteluchtpistool ook wel gebruikt om bevroren leidingen te ontdooien en voor het droogblazen van vochtige onderdelen. Op de website van Delftechniek staat precies aangegeven welk model u waarvoor het beste kunt gebruiken!

Heteluchtpistool 2000 watt

Wie behoefte heeft aan een hoge mate van multifunctionaliteit, doet er verstandig aan een heteluchtpistool met een 2000 watt vermogen te kiezen! In het ruime aanbod van Delftechniek vindt u verschillende versies van dit elektrische gereedschap uit de koker van grote merken als Hikoki, Makita en Metabo. Dankzij het zelf in te regelen temperatuurbereik kunt u deze apparaten inzetten voor de meest uiteenlopende klussen. Dankzij het hoge maximumvermogen is een heteluchtpistool met 2000 watt bereik zo populair!

Heteluchtpistool Groningen

Online winkelen werkt snel en handig. Om een beter beeld te krijgen van de verschillende mogelijkheden, kunt u bij Delftechniek echter ook uw heteluchtpistool in Groningen, Drenthe of Noord-Holland aanschaffen! In ieder van onze vele filialen bent u van harte welkom. Hier voorzien we u graag van deskundig advies over al onze gereedschappen, of u nu een nieuwe schuurmachine of een multitool nodig hebt. Uiteraard lichten we u ook graag in over de vele functies van een heteluchtpistool. Kom naar Groningen, Noord-Holland of Drenthe om persoonlijk uw nieuwe gereedschap uit te kiezen!

Heteluchtpistool groothandel

U weet altijd waar u aan toe bent bij Delftechniek wanneer u op zoek bent naar een heteluchtpistool. Onze groothandel heeft enkel ruimte voor de beste merken en hun meest betrouwbare modellen. Dit geldt eveneens voor onze boormachines, die handzaam maar tevens krachtig moeten zijn. Onze klanten zijn kritisch en wij ook! Daarom moet een heteluchtpistool in onze groothandel altijd aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen. Zo weet u zeker dat u betrouwbare apparatuur aanschaft wanneer u voor Delftechniek kiest.

Heteluchtpistool kopen

Wilt u voor uw onderneming een heteluchtpistool kopen? Dan bent u bij Delftechniek aan het juiste adres! Apparaten voor het bewerken van hout, steen en metaal zijn onze specialiteit. Zo kunt u een zaagmachine gebruiken voor het opdelen in de gewenste grootte van houten planken en een heteluchtpistool kopen om de vorige verflaag te verwijderen. Wilt u ze vervolgens voorzien van een nieuwe kleur of een zeer specifieke tint? Dan komen onze professionele mengmachines geweldig van pas!

Bezig met laden...