Multitools

Sorteer op:
Multitool | De ideale set voor schuren en zagen! | Delftechniek

Multitool

Voor slijpen, zagen en schuren gebruikt u misschien verschillende apparaten. Dat is nu niet meer nodig! Dankzij een veelzijdige multitool heeft u één set waarin u alle onderdelen voor de meest uiteenlopende klussen gemakkelijk kwijt kunt. De bijgeleverde koffer helpt u bovendien de vele losse componenten bij elkaar te houden.

Met een multitool van Delftechniek kunt u zeer nauwkeurig werk afleveren. Kies uit een zeer ruim assortiment waarin u alleen apparatuur van vooraanstaande merken terugvindt!

 

Multitool groothandel

Zowel professionals als doe-het-zelvers kunnen hun hart ophalen in onze uitgebreide multitool groothandel! Met verschillende schuurbanden, slijpstenen en snijschijven per set bent u tegen ieder karwei opgewassen. Dankzij de variabele snelheden van dit breed inzetbare gereedschap oefent u grotere controle uit op het te bewerken oppervlak voor een optimaal resultaat. Ook op andere manieren wordt aan gebruiksvriendelijkheid gedacht; zo heeft u voor het verwisselen van accessoires geen sleutel nodig bij de Dremel multitool uit onze groothandel!

 

Multitool elektrisch

Kies voor veeleisende klussen altijd een allround multitool uit ons elektrisch gereedschap assortiment! Met de vele vervangbare hulpstukken hebt u altijd een betrouwbaar instrument bij de hand om grote en kleine aanpassingen mee uit te voeren. Zoekt u naar meer specialistische apparatuur? Dan komen onze schaaf- en boormachines goed van pas! Ook het gebruik van schroefautomaten kan uw klus in grote mate vergemakkelijken. Zet vervolgens de puntjes op de i met een multitool die elektrisch wordt aangestuurd!

 

FEIN multitool

Klussen waarbij u moet slijpen en schuren worden u bijna geheel uit handen genomen dankzij de FEIN multitool. Kies uit onder andere de Multimaster of de set die speciaal voor het bewerken van glas bedoeld is. In veel gevallen klaart u hiermee slechts een klein gedeelte van een karwei. Het grote werk verzet u immers met boorhamers en slagmoeraanzetters. Deze zijn volop verkrijgbaar bij Delftechniek, evenals handige combihamers. Zoals gezegd zijn dit de grote jongens; afwerkingen verricht u met de FEIN multitool! Bestel deze online of bezoek één van onze vele filialen om persoonlijk het apparaat van uw keuze aan te schaffen.