Nietmachines

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Tacker kopen? Bestel professioneel gereedschap bij Delftechniek!

Tacker

Kracht en stevigheid zijn de kernwoorden om het resultaat van een karwei dat u met een tacker klaart te beschrijven. Met dit robuuste apparaat wordt het heel gemakkelijk om spijkers en nieten met grote kracht in zachte materialen vast te zetten. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld makkelijk een doek of een houten plank aan een ondergrond van een gelijke of andere stof vastzetten. Dankzij een tacker uit onze uitgebreide collectie met elektrisch gereedschap wordt klussen een stuk eenvoudiger!

 

Tacker elektrisch

Voor het mechanisch inslaan van spijkers en nieten hoeft u niet telkens accu’s te verwisselen, aangezien een tacker elektrisch wordt aangedreven. U dient daarom wel een stopcontact in de buurt te hebben. Dat geldt ook voor andere apparatuur in ons ruime assortiment, zoals boor- en schroefautomaten. Wanneer u zeker wilt zijn van een stevige bevestiging, mag een tacker die elektrisch van energie wordt voorzien gewoonweg niet aan uw gereedschap voorraad ontbreken.

 

Tacker groothandel

Alles wat u nodig heeft om twee losse objecten vast te nieten, vindt u in onze tacker groothandel! Hier kunt u tevens terecht voor onze multitools, waarmee u zowel kunt zagen als schuren en slijpen. Door van onze betrouwbare apparatuur gebruik te maken, kunt u spijkers en nietjes niet meer scheef een plank in slaan; het is slechts een kwestie van de druk instellen, aanzetten en de knop indrukken! Dankzij de ruime voorraad van onze tacker groothandel worden traditionele hamers en nietmachines nagenoeg overbodig.

 

Tacker Delfzijl

Wilt u uw klussen eenvoudig met pneumatische apparaten uit kunnen voeren? Koop dan uw tacker in Delfzijl, waar het hoofdfiliaal van Delftechniek gevestigd is! We hebben bovendien vele andere vestigingen, verspreid over Groningen, Drenthe en Noord-Holland. Hier kunt u terecht om uw elektrische gereedschap en machine toebehoren zelf uit te kiezen. Ons deskundige personeel adviseert u graag over de vele eigenschappen van onze diverse producten. Wanneer u een tacker in Delfzijl koopt, weet u daarom altijd waar u aan toe bent!

 

Tacker kopen

Zodra stevig vast ook écht stevig vast moet zijn, is een veelzijdige tacker kopen bij Delftechniek heel verstandig. Zowel online als in een van onze vele filialen bent u van harte welkom om uw bestelling te plaatsen. Ook andere apparatuur voor in uw werkplaats, van mengmachines voor verf tot bouwradio’s om uw bezigheden te veraangenamen, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons een tacker kopen betekent dat u kiest voor elektrisch gereedschap dat jarenlang mee zal gaan!