Sorteer op:
Hikoki Schroefmachine W6vm W6vmwaz W6VMWAZ
Hikoki Schroefmachine W6va4 W6va4waz W6VA4WAZ
Hikoki Schroefmachine W8vb2 W8vb2wfz W8VB2WFZ
Makita Schroefautomaat 470 Watt 1/4" Zeskant Opname" 6844 6844
Makita Schroefautomaat 470 Watt 1/4" Zeskant Opname" 6842 6842

In plaats van een boormachine, bitje en/of een schroevendraaier te gebruiken, hebben wij een veel handiger methode voor u. In de vorm van een superhandige schroefautomaat! Hiermee bevestigt u uw schroeven met grote eenvoud in diverse materialen. Als stevig vast ook echt stevig vast moet zijn, wilt u binnen de kortste keren niets anders meer gebruiken dan onze efficiënte machines. Kunt u voor uw kluswerkzaamheden wel een betrouwbare schroefautomaat gebruiken? Dan vindt u dit gereedschap en machine toebehoren natuurlijk bij Delftechniek!

Schroefautomaat Makita

Wij bieden u enkel de beste en meest aanbevolen merken aan. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor een duurzame schroefautomaat van Makita! Ook traditionele boormachines van deze vooraanstaande fabrikant zijn bij ons verkrijgbaar. Kies uit door accu aangedreven apparaten of volledig elektrisch gereedschap. Deze laatste categorie heeft als voordeel dat u nooit zonder stroom komt te zitten! Zolang u zich dichtbij een stopcontact bevindt, kunt u uw schroefautomaat van Makita gebruiken wanneer u maar wilt.

Schroefautomaat groothandel

U bent niet alleen op de juiste plek voor uw nieuwe schroefautomaat in onze groothandel; bij Delftechniek treft u tevens verschillende scharen en nietmachines aan die uw klussen nog verder vergemakkelijken. En wat te denken van de diverse accessoires die u voor uw gereedschap nodig heeft? Ook daarvoor kunt u prima in onze schroefautomaat groothandel terecht! Weet u niet precies welke onderdelen wel of niet overeenkomen? De slimmeriken van onze klantenservice kunnen u dat precies vertellen!

Schroefautomaat Groningen

Wanneer u een nieuwe schroefautomaat in Groningen wilt bestellen, moet u zeker bij Delftechniek zijn. Bovendien voorkomt het eenvoudig dat er fijne deeltjes in hoeken, kieren en uw ogen waaien wanneer u gebruik maakt van onze stofafzuiging. Kom gerust eens langs in een van onze vele filialen om met eigen ogen ons brede gereedschap aanbod te bekijken. Zo vindt u met het grootste gemak een ideale schroefautomaat in Groningen nadat u volledig geïnformeerd bent door één van onze ervaren medewerkers!

Bezig met laden...