Sorteer op:
Kärcher Stof- en Waterzuiger NT 65/2 TACT² 1.667-286.0
Kärcher Stofzuiger T 10/1 1.527-150.0
Hikoki Afzuigadapter Boren Max 14mm 7 83116 783116 783116

Stofafzuiger

Na een lange werkdag blijft er in uw werkplaats vaak een hoop afval liggen. Niet zo gek; waar gehakt wordt, vallen immers spaanders. Maar dankzij een stofafzuiger van Delftechniek ziet uw werkomgeving er binnen no time weer spic en span uit! Bij ons heeft u een ruime keuze uit verschillende modellen. De productinformatie op onze website laat precies zien welke variant het meest geschikt is voor uw situatie. Bestel daarom uw professionele stofafzuiger bij Delftechniek!

Festool stofafzuiging

Een knabbelschaar laat niet veel braam resten achter. Dat is bij het gebruik van doortastende boormachines vaak wel anders! Gelukkig kunt u vertrouwen op de veelzijdige Festool stofafzuiging uit ons brede aanbod. Hier vindt u diverse mobiele apparaten met een literinhoud van 36L of zelfs 48L! Dankzij een gering formaat en gewicht zijn onze apparaten heel handig om mee te nemen en verplaatsen binnen uw werkomgeving. Bekijk online welke Festool stofafzuiging het beste bij uw werkzaamheden past of kom eens langs!

Stofafzuiging Delfzijl

Om advies op maat over uw aankopen te verkrijgen, heeft u de mogelijkheid om uw stofafzuiging in Delfzijl aan te schaffen. Hier is, zoals onze naam al aangeeft, de hoofdlocatie van Delftechniek gevestigd. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies op maat wanneer u wilt weten hoe u de resten die klussen met een combihamer achterlaten het beste verwijdert. Hiervoor komt uiteraard de stofafzuiging uit onze Delfzijl locatie perfect van pas!

Stofafzuiging groothandel

U vindt precies wat u nodig heeft om uw werkplaats schoon en daarmee veilig te houden in onze uitgebreide stofafzuiging groothandel. De beste apparatuur om uw werkomgeving mee schoon te maken - en te houden - bestelt u eenvoudig samen met het elektrische gereedschap waarmee u de beste resultaten boekt tijdens uw klus. Vindt u overzicht en hygiëne op de werkvloer van groot belang? Dan mag u een bezoek aan het ruime stofafzuiging assortiment van Delftechniek gewoonweg niet overslaan!

Bezig met laden...