Nieuws

Vanaf 2 juni heet Polichlo Safety & More, Delftechniek

Vanaf 2 juni zal onze vestiging in Groningen,  welke nu nog bekend staat onder de naam Polichlo Safety & More, verder gaan onder de naam Delftechniek-Groningen.

Behalve de naamswijziging , gewijzigde gegevens en email-adressen verandert er verder niets voor onze klanten. Polichlo blijft met haar medewerkers voorlopig gevestigd op de huidige locatie. Begin oktober zal er een verhuizing plaatsvinden. Hierover  informeren wij u later. Binnenkort zullen ook alle artikelen, merken en voorraden zichtbaar zijn in deze webshop. 

Delftechniek breidt uit door overname Polichlo en Boudesteijn


Met ingang van 23 oktober 2017 neemt technische handelsonderneming Delftechniek de bedrijven Polichlo in Groningen en Boudesteijn in Heerhugowaard over. 

De dienstverlening van Polichlo en Boudesteijn sluit naadloos aan op de service en dienstverlening van Delftechniek. Al ruim 60 jaar zijn Polichlo en Boudesteijn  toonaangevende leveranciers van werkkleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). 

Met de overname van Polichlo en Boudesteijn haalt Delftechniek nog meer kennis en merken in huis. Het assortiment wordt onder andere uitgebreid met de merken Dassy, Sievi, Helly Hansen en Emma. Allen kwalitatief hoogstaande merken in veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Klanten profiteren hierdoor van een nog breder assortiment. Bovendien kunnen klanten vanaf nu bij Delftechniek terecht voor het aanmeten van otoplastieken. Een andere toevoeging is ECmanage, een online kledingmanagementsysteem dat klanten voorziet in het gehele bestelproces.  01-08-2017  Overname Assi Safety 

Per 1 augustus wordt Assi Safety Nederland overgenomen door Technische handelsonderneming Delftechniek. De huidige eigenaresse, mevrouw Gea Post heeft lang nagedacht over de toekomst van het bedrijf en besloten dat, ook gezien haar leeftijd, het goed is het bedrijf nu te verkopen. Met Delftechniek is er een goede match om Assi voort te zetten. 


Voor u als relatie verandert er (op een uitgebreider assortiment na) niets. Assi zal zijn naam behouden en de activiteiten op dezelfde manier en op dezelfde locatie blijven uitvoeren. Ook zullen alle medewerkers werkzaam blijven voor het bedrijf. Gea en Henk zullen nog tot 1 september bij Assi blijven om de zaken over te dragen. 


Delftechniek is een technische handelsonderneming die zich richt op de verkoop van gereedschappen, technische verbruiks- en onderhoudsmiddelen, veiligheidsartikelen, reinigingstechniek, lastechniek en andere zaken. Deze worden met name verkocht aan de industrie, bouw en installatie, scheepsbouw, scheepvaart en overheden. De hoofdvestiging van Delftechniek is gevestigd in Delfzijl en heeft nevenvestigingen in Hoogezand, Farmsum en de Eemshaven. 
Met Assi wil Delftechniek op het gebied van werkkleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen nog meer kennis en merken in huis halen. Tevens wil het bedrijf zijn activiteiten in Drenthe met deze stap vergroten. 


Door de samenwerking en het bundelen van kennis van beide bedrijven ontstaat er nog meer flexibiliteit en een zeer breed assortiment waardoor wij u als klant nog beter en sneller van dienst kunnen zijn.


10-01-2017 HMS Backline in het nieuw gestoken   

Hms backline is al 25 jaar de leverancier van alle instrumenten die nodig zijn om alle Bands en groepen te laten optreden tijdens Eurosonic/Noorderslag het grootste muziekfestival in Nederland. Doormiddel van de softshell Jacks en de hoody's met borduring geleverd door Delftechniek ook dit jaar weer representatief zichtbaar op Eurosonic/Noorderslag

Bezoek ook eens de website van hms backline : www.hmsbackline.com

Voor Mascot kleding kunt u terecht in onze webshop.

16-06-2016 Elzinga in het nieuw gestoken   

Elzinga Cargo Facilities, onderdeel van Elzinga Groep uit Uithuizermeeden, is gespecialiseerd in Bulkhandling. De ervaren, gecertificeerde machinisten slaan  zo’n 9.000.000 ton over per jaar. Dat doen ze op veel locaties in Nederland en Duitsland dankzij de mobiele overslagkranen. Ze bieden bovendien extra diensten zoals depotbeheer, bevoorrading en transport.

“Wij snappen dat goed materieel het verschil maakt. Niet alleen in prijs of efficiëntie, maar ook voor mens en milieu. Daarom investeren wij met liefde in het beste van het beste.”
In juni van dit jaar zijn de machinisten in het nieuw gestoken. De Blåkläder werkkleding geleverd door Delftechniek, is voorzien van geborduurde logo’s. Het High Vis kledingpakket bestaat uit een werkbroek, T-shirt, sweater en een softshell jas.
De heren van Elzinga Cargo Facilities staan er goed en herkenbaar op en zijn zeer tevreden over de werkkleding.
Bezoek ook eens de website van Elzinga: www.elzingagroep.nl 

Voor Blåkläder kleding kunt u terecht in onze webshop.