Gehoorbescherming

Sorteer op:
Pagina
Gehoorbescherming bestellen? Veiligheid zoals het hoort!

Gehoorbescherming

Een veelgestelde vraag onder mensen is: ‘Wat zegt u?’ Dit wordt voor uw collega’s en uzelf snel overbodig wanneer u van de Delftechniek gehoorbescherming gebruik maakt! U heeft bij ons een ruime keuze uit kappen, pluggen en otoplastieken waarmee u gehoorbeschadiging voorkomt. Voor iedere industrie kunnen wij u de juiste gehoorbescherming bieden. Bekijk ons ruime assortiment en maak uw keuze. U heeft bovendien de mogelijkheid om langs te komen in één van de Delftechniek vestigingen en u door onze experts te laten adviseren.

 

Gehoorbescherming koptelefoon

In ons uitgebreide aanbod hebben we verschillende vormen van hoge kwaliteit gehoorbescherming. Zelfs een koptelefoon met helder stereogeluid van o.a.: Peltor, die het lawaai rondom u aanzienlijk vermindert, behoort tot de mogelijkheden! Verder vindt u bij Delftechniek onder andere vele verschillende oorkappen van North, Honeywell, Peltor en OX-ON en diverse andere vooraanstaande merken. Schaf voor optimale gehoorbescherming een betrouwbare koptelefoon of set van geluid afstotende oorkappen aan! Hiermee houdt u in welke sector dan ook uw trommelvliezen volledig intact.

 

Gehoorbescherming otoplastieken

Iedere gehoorgang heeft een andere vorm. Om hierop in te spelen kunt u kiezen voor gehoorbescherming op maat! Otoplastieken zijn gepersonaliseerde oordoppen die een hoger draagcomfort bieden dan universele exemplaren. Bovendien profiteert u hiermee van een verbeterde geluidsbeleving én versterkte demping van de zwaardere geluidsbronnen. Kies voor persoonlijke gehoorbescherming met de otoplastieken van Delftechniek. Ook standaard oorpluggen zijn bij ons volop verkrijgbaar. Hiertussen vindt u ook diverse modellen die van een handig draagkoord zijn voorzien.

 

Gehoorbescherming op maat

Om er zeker van te zijn dat u tijdens het dragen geen last van uw oren krijgt, kunt u bij Delftechniek gehoorbescherming op maat bestellen. Wij leveren u de beste otoplastieken die voorzien worden van een geluidsfilter. Om de bescherming van uw gehoor beter te kunnen garanderen, bevelen wij een jaarlijkse controle van uw persoonlijke beschermers van harte aan. Wilt u dat we uw gehoorbescherming op maat maken voor u? Dan heten we u van harte welkom in ons vestiging aan de Osloweg in Groningen! Als u vijf of meer sets nodig heeft, komen wij graag bij ú op locatie.

 

Delftechniek gehoorbescherming groothandel

U bent volledig aan het juiste adres bij Delftechniek voor professionele gehoorbescherming! In onze groothandel vindt u vele verschillende beschermingsmiddelen waarmee u zich optimaal kunt voorbereiden op de gevaarlijker facetten van uw beroep. Zo verlaagt u de kans op oogschade door van onze veiligheidsbrillen gebruik te maken. Bovendien bent u met onze uniforme kleding altijd meteen herkenbaar! Bekijk op de website van Delftechniek direct onze gehoorbeschermingsmiddelen. Onze groothandel heeft verscheidene filialen door het land waar we u van harte welkom heten!